Re·brotar

Re-brotar, web de actividades sostenibles para grupos

Darrere d’aquesta iniciativa emprenedora estem Maider Sorasu i Irene Espert.

Maider és dissenyadora i xef. Llicenciada en Belles arts i amb estudis en cuina macrobiòtica, treballa des de la publicitat, la il·lustració i el disseny fins a en la creació de receptes de cuina local i de temporada.

Irene és enginyera agrònoma especialitzada en indústries agroalimentàries. La seua trajectòria li ha permés veure la importància d’explicar què hi ha darrere de cada projecte d’agronomia des d’una perspectiva innovadora, social i arrelada a l’entorn.

Quina iniciativa emprenedora o projecte emprenedor estem desenvolupant en Col·lab? 

A causa del model digital de vida i teletreball que s’està implementant cada vegada més, veiem la necessitat d’oferir una eina per a poder trobar activitats presencials que tinguen un valor afegit diferencial (revaloració de l’agricultura, sostenibilitat,…) de manera intuïtiva, ordenada i eficient.

Així naix Re·brotar, una plataforma en línia que ofereix activitats innovadores i sostenibles per a grups (teambuilding, turisme conscient, etc.), amb una posada en valor per a visibilitzar projectes locals d’agricultura, gastronomia i cultura valenciana generant vincles entre l’entorn rural i urbanita.

Quin és l’objectiu social o mediambiental que volem complir? 

El nostre objectiu social és, d’una banda, reconnectar a les persones amb l’entorn rural, i, d’una altra, aprofitar els recursos i/o períodes d’inactivitat de projectes agraris per a dur a terme les activitats grupals.

El nostre objectiu mediambiental consisteix a oferir activitats que fomenten la sostenibilitat i el consum conscient.