Col·lab

Col·lab és un espai de suport i acompanyament per a projectes emprenedors d’innovació social i urbana.
Play
Col·lab és un espai de suport i acompanyament per a projectes emprenedors d’innovació social i urbana.
PLAY
X

Col·lab de Las Naves forma part de les eines de la iniciativa #MissionsVLC2030, impulsada per l’Ajuntament de València.

Si tens un projecte emprenedor que done solució a alguna necessitat de la ciutadania o de l’entorn urbà i periurbà (introduint components innovadors), posem a la teua disposició una sèrie de programes, depenent de l’estat de maduresa i les particularitats de la teua iniciativa.

Projectes
a la fase…

Emprenedors
Actualment amb nosaltres
Pre-acceleració: És un programa de promoció de l’emprenedoria innovadora, destinat a aquelles iniciatives emprenedores que estan buscant la validació i el reforç del seu model de negoci.
Acceleración: És un programa que té com a objectiu oferir suport a aquells projectes emprenedors que, després d’haver validat el seu model de negoci, estan a punt d’iniciar la seua fase de comercialització o porten uns mesos comercialitzant el seu producte o servici.
Scale Up: És un programa que té com a meta el reforç d’un model de negoci ja validat per part d’una startup, una pime innovadora o una altra figura jurídica que ja està en fase de comercialització. Així mateix, es busca tant un augment significatiu de la seua xifra de negocis com la consolidació de l’equip emprenedor.
Estigueren amb nosaltres
Totes
actualmente
CARREGAR MÉS

Mentorització

Els nostres
mentors

Marina Romeral (Gestió de persones)
Em dic Marina Romeral i treball amb persones, projectes i empreses des de fa més de quinze anys. L’àrea de les relacions personals i el seu im . . .
+
x

Em dic Marina Romeral i treball amb persones, projectes i empreses des de fa més de quinze anys. L'àrea de les relacions personals i el seu impacte directe en l'òptima gestió empresarial és un àmbit que m'apassiona. Per vocació, em vaig formar en Psicologia i he continuat aprenent més del camp de les persones, treballant en l'àrea de Gestió de Recursos Humans en empreses de tota mena, donant eines per a l'organització interna i desenvolupant l'atracció de talent i selecció, avaluació, organització interna, etc. 

QUINA TASCA DESENVOLUPEM EN COL·LAB? 

Dins de Col-lab, la meua labor se centra en ajudar els i les emprenedores a posar en marxa estratègies i plans d'acció que els permeten gestionar els seus equips de treball en línia amb els seus objectius empresarials i els seus valors interns. Ajude també a crear estructures de Gestió de Persones que els ajuden en el seu actual moment empresarial i que puguen servir de base al seu creixement futur.  

QUIN ÉS L'OBJECTIU QUE VOLEM COMPLIR FORMANT PART DE COL·LAB?

Col·laborar i participar en la creació i desenvolupament d'empreses que dinamitzaran i ajudar a créixer la nostra ciutat, és un repte il·lusionant i molt motivador per a mi. Em sentiré molt orgullosa d'haver pogut ajudar, des de la meua xicoteta parcel·la, al fet que aquests projectes cresquen i es desenvolupen.

Lucía Carrau (Assessorament legal)
Em dic Lucía Carrau i sóc advocada especialitzada en els àmbits del Dret Mercantil, Noves Tecnologies i Startups, focalitzant-me en pimes tradicion . . .
+
x

Em dic Lucía Carrau i sóc advocada especialitzada en els àmbits del Dret Mercantil, Noves Tecnologies i Startups, focalitzant-me en pimes tradicionals i empreses de recent creació.

Sóc una apassionada del dret i la tecnologia, i sobre aqueixa base, a més de l'assessorament tradicional, he desenvolupat un Projecte de Transformació Digital per a Pimes, amb un punt de trobada amb startups a través del corporate venturing. 

QUINA TASCA DESENVOLUPEM EN COL·LAB? 

En Col·lab assessore els i les emprenedores, resolent els dubtes legals que els sorgeixen entorn del seu projecte, des de la constitució de la societat i l'elecció de la forma jurídica que més s'ajusta a les seues necessitats, fins a com regular les relacions entre els socis i sistemes per a resoldre els possibles conflictes, la manera d'atraure i retindre talent amb pocs recursos, la responsabilitat dels administradors, fórmules de finançament propi i alié, protecció de la propietat intel·lectual i industrial, etc.

La mentorització legal és fonamental per a l'emprenedor i emprenedora per a entendre les conseqüències jurídiques de les decisions que haurà d'anar adoptant, i dels contractes o documents que haurà de signar conforme es vaja materialitzant el projecte. Un bon assessorament jurídic estalvia temps i diners.

QUIN ÉS L'OBJECTIU QUE VOLEM COMPLIR FORMANT PART DE COL·LAB?

El meu objectiu formant part de Col·lab és ajudar els emprenedors a buscar solucions que permeten la viabilitat jurídica del seu projecte.

Ismael Abel Alias, allied to grow (Estratègia)
Som un equip de persones amb més de 20 anys d’experiència que treballem amb il·lusió en allò que creem, en l’àmbit públic i privat, . . .
+
x

Som un equip de persones amb més de 20 anys d'experiència que treballem amb il·lusió en allò que creem, en l'àmbit públic i privat, promovent l'emprenedoria i la innovació en pro d'un desenvolupament sostenible i equitatiu. Desenvolupem projectes a nivell local, regional i internacional amb molta involucració i excel·lents resultats.

QUINA TASCA DESENVOLUPEM EN COL·LAB? 

Des de l'àrea de mentorització en Disseny i planificació estratègica, ajudarem a transformar les idees en resultats, amb una combinació de visió, valors, lideratge i pensament estratègic, tractant que en els projectes convisquen les obligacions del dia a dia amb la visió de mitjà i llarg termini.

QUIN ÉS L'OBJECTIU QUE VOLEM COMPLIR FORMANT PART DE COL·LAB?

Estem convençuts que unint persones, talent, cooperació i energia emprenedora podem crear projectes i iniciatives d'impacte i valor que milloren el nostre entorn i el món.

María Amigo (Viabilitat i Finances)
Sóc una apassionada de la docència en qualsevol àmbit relacionat amb la meua experiència professional i formació empresarial. L’assessorame . . .
+
x

Sóc una apassionada de la docència en qualsevol àmbit relacionat amb la meua experiència professional i formació empresarial. L'assessorament a projectes emprenedors en la seua fase més inicial ha sigut durant molts anys la meua motivació, prestant especial atenció als aspectes econòmics i financers d'aquests. Sóc una autèntica convençuda que les empreses del futur seran sostenibles (financera, social i mediambientalment) o no seran. El meu model a seguir és l'Economia del Bé Comú.

QUINA TASCA DESENVOLUPEM EN COL·LAB? 

Guiar als projectes perquè coneguen amb la major exactitud la viabilitat econòmica i financera de les seues idees, desenvolupant pressupostos i projeccions davant diferents escenaris.

QUIN ÉS L'OBJECTIU QUE VOLEM COMPLIR, FORMANT PART DE COL·LAB?

El meu principal objectiu és que les persones emprenedores participants prenguen les decisions adequades amb dades concretes i fiables que els permeten ser sostenibles en el temps i poder així generar el major impacte social possible a la nostra ciutat.

Juan Simón García (Digitalització i tecnologia)
Sóc un apassionat de la tecnologia fet que, al costat del meu desig constant per aprendre, m’ha fet tindre una visió bastant detallada dels ca . . .
+
x

Sóc un apassionat de la tecnologia fet que, al costat del meu desig constant per aprendre, m'ha fet tindre una visió bastant detallada dels canvis tecnològics produïts en els últims anys tant en hardware com software. Per aquest motiu a més del meu treball en la creació de contingut per a Realitat Virtual, tant en l'àmbit educatiu com patrimonial, haja impartit formació sobre Realitat Estesa (Virtual, Mixta i Augmentada) així com labors de consultoria per a la implementació de noves tecnologies i transformació digital.

QUINA TASCA DESENVOLUPEM EN COL·LAB? 

Ajudaré en l'ús eficient de la tecnologia per part dels diferents projectes del Col·lab, treballant per a aportar valor a aquests, des de la utilització d'eines de productivitat per a l'organització de projectes, passant pel prototipat/desenvolupament del producte o servei, fins al testatge, gestió i control del mateix una vegada llançat al mercat.

QUIN ÉS L'OBJECTIU QUE VOLEM COMPLIR, FORMANT PART DE COL·LAB?

Al final tot es resumeix a millorar la qualitat de vida de les persones, perquè la tecnologia és una eina que ha d'utilitzar-se amb aqueixa fi i no amb uns altres. I, sens dubte, tots els projectes que formen part del Col·lab tenen un marcat caràcter social que estan alineats amb aqueixa visió. Aspecte que, per desgràcia, no sol estar present en molts projectes de base tecnològica, on les persones són tractades com un mer instrument per a guanyar diners.

Itbook (Metodologies àgils)
Som Itbook editorial i ens dediquem al desenvolupament d’aplicacions educatives. Vam nàixer com a start-up fa 10 anys  per a contribuir a la t . . .
+
x

Som Itbook editorial i ens dediquem al desenvolupament d'aplicacions educatives. Vam nàixer com a start-up fa 10 anys  per a contribuir a la transformació de les indústries culturals i creatives, i aquest coneixement el transmetrem als projectes del Col·lab.

QUINA TASCA DESENVOLUPEM EN COL·LAB? 

Ensenyarem als projectes que formen part de Col·lab com treballar ràpid, ser flexibles i anticipar resultats des dels principis de les metodologies àgils.

QUIN ÉS L'OBJECTIU QUE VOLEM COMPLIR, FORMANT PART DE COL·LAB?

Som una empresa innovadora que se sosté amb recursos propis. Creiem en el projecte Col·lab i podem aportar coneixement des de l'experiència a emprenedors i emprenedores que, com nosaltres, busquen llançar-se a innovar i ser sostenibles.

Camilla Miraudo (Responsabilitat Social)
Sóc Camila Miraudo i vaig nàixer i em vaig criar a Itàlia, encara que fa deu anys em vaig mudar a València. En relació a la meua formació, sóc . . .
+
x

Sóc Camila Miraudo i vaig nàixer i em vaig criar a Itàlia, encara que fa deu anys em vaig mudar a València. En relació a la meua formació, sóc politòloga especialitzada en relacions internacionals. Vaig continuar formant-me en cooperació al desenvolupament i, com les meues inquietuds anaven creixent en comptes de disminuir, vaig anar acostant-me a l'economia, buscant alternatives al model actual. 

Com en un trencaclosques vaig anar afegint peces a la meua professió/passió i vaig començar a dedicar-me a la responsabilitat social empresarial, a l'economia del bé comú i a la innovació social. Actualment sóc consultora de RSC i Economia del Bé Comú i, al mateix temps, responsable de cooperació internacional en una associació.

QUINA TASCA DESENVOLUPEM EN COL·LAB? 

En Col·lab acompanye a les entitats perquè desenvolupen una visió ètica i uns valors empresarials, així com perquè siguen responsables, tant a nivell intern com de cara a la societat. També assessore les empreses que formen part dels programes Col·lab sobre les diferents eines de mesurament i de certificació perquè cadascuna trobe la que millor s'acoste a la seua missió i objectius.

QUIN ÉS L'OBJECTIU QUE VOLEM COMPLIR FORMANT PART DE COL·LAB?

És molt motivant, gratificant i, alhora, una gran responsabilitat, mentoritzar persones talentoses que estan desenvolupant projectes creatius i innovadors. Ser part de l'equip de professionals de Col·lab és l'oportunitat de veure i fer créixer València com a ciutat sostenible i innovadora.

Claudia Alfonso (Màrqueting)
Sóc especialista en Inbound Màrqueting i gaudisc aplicant la creativitat per a aconseguir objectius de venda. La meua experiència és heterogènia: . . .
+
x

Sóc especialista en Inbound Màrqueting i gaudisc aplicant la creativitat per a aconseguir objectius de venda.
La meua experiència és heterogènia: des de visibilitzar projectes socials i culturals fins a ajudar empreses multinacionals a vendre més. Com a emprenedora en lavisible al costat de les meues sòcies, he tingut l'oportunitat de conéixer les dificultats de l'aventura de desenvolupar un nou projecte.

QUINA TASCA DESENVOLUPEM EN COL·LAB? 

En Col·lab de Las Naves impulse el camí idoni per a implantar un pla estratègic en les àrees de màrqueting i vendes, que responga correctament a les necessitats dels projectes tant a mitjà termini com a llarg termini.

QUIN ÉS L'OBJECTIU QUE VOLEM COMPLIR FORMANT PART DE COL·LAB?

El meu objectiu principal és fomentar en els projectes la importància de les estratègies de màrqueting i vendes, alhora que creguem sinergies, cooperació i una xarxa d'emprenedors amb impacte positiu.

Javier Alandes (Lean Startup i Oratòria)
Sóc Javier Alandes i em dedique al món de la formació, principalment en àrees d’emprenedoria i autoocupació. També impartisc conferències . . .
+
x

Sóc Javier Alandes i em dedique al món de la formació, principalment en àrees d'emprenedoria i autoocupació. També impartisc conferències i cursos sobre Storytelling per a equips comercials, ocupabilitat per a col·lectius en risc d'exclusió i xarrades motivacionals en esdeveniments de desenvolupament i innovació. Així mateix escric novel·les i guions de cinema (quan em queda una mica de temps). 

QUINA TASCA DESENVOLUPEM EN COL·LAB? 

En Col·lab sóc mentor de Lean Startup i Oratòria. M'encanta treballar amb els i les emprenedores en els estadis inicials dels seus projectes definint les hipòtesis, creant un Producte Mínim Viable aprenent dels potencials clients, debatre el model de negoci o el buyer persona. I, amb tot això, treballar amb els equips a fer un gran pitch del projecte. 

QUIN ÉS L'OBJECTIU QUE VOLEM COMPLIR FORMANT PART DE COL·LAB?

Em sent completament identificat amb els criteris de selecció de projectes de Col·lab, i el meu objectiu és participar en l'impacte social i la revolució de determinats sectors que suposarà el treball de tots els equips. Quan aquests projectes tiren avant i generen transformació a la ciutat de València, serà una satisfacció enorme haver aportat el meu granet d'arena en ells.

XandruSoft
XandruSoft és una companyia espanyola que centra la seua activitat en la innovació de producte i empresa, impulsada per la tecnologia. La nostra esp . . .
+
x

XandruSoft és una companyia espanyola que centra la seua activitat en la innovació de producte i empresa, impulsada per la tecnologia. La nostra especialització és la  consultoria de desenvolupament web, automatització de processos, metodologies àgils i gestió d'equips. 

Des de 2012, i després de desenes de projectes creats, el nostre principal valor és entendre les necessitats del client i convertir les seues idees en negocis d'èxit.

 

QUINA TASCA DESENVOLUPEM AL COL·LAB?

XandruSoft col·laborarà en l'impuls dels projectes basats en la innovació digital i en les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies, en les diferents fases en què es troben, des de la seua presència online fins a l'automatització de processos.

 

QUIN ÉS L'OBJECTIU SOCIAL QUE VOLEM COMPLIR? 

L'impuls dels projectes permetrà amplificar l'abast, obtenint millors resultats i augmentant el seu valor social.

 

 

Estudi Gregori
Estudi Gregori és un gabinet de formació, creativitat gràfica i audiovisual especialitzat en màrqueting social, cultural i mediambiental. És un p . . .
+
x

Estudi Gregori és un gabinet de formació, creativitat gràfica i audiovisual especialitzat en màrqueting social, cultural i mediambiental. És un projecte avalat per l'experiència de trenta anys del director de l'estudi, Vicent Gregori, que ens ha permès impulsar projectes amb valors, en el sector públic, en el privat (empreses, centres d'ensenyament) i el tercer sector (fundacions, associacions).

QUINA TASCA DESENVOLUPEM AL COL·LAB? 

Estudi Gregori desitja aportar al COL·LAB la nostra experiència i coneixement sobre les principals eines de màrqueting comercial, per a reflexionar entre tots i totes en quina mesura són vàlides -o com han de canviar-se- per a impulsar eficaçment projectes amb valors financers socials i mediambientals.

QUIN ÉS L'OBJECTIU SOCIAL QUE VOLEM COMPLIR? 

L'objectiu és que els projectes COL·LAB tinguen la satisfacció de les necessitats personals i socials del públic com a guia.

EBC
Som l’ Associació Valenciana per al Foment de l’Economia del Bé Comú, una associació nascuda sota el convenciment que una Economia per . . .
+
x

Som l' Associació Valenciana per al Foment de l’Economia del Bé Comú, una associació nascuda sota el convenciment que una Economia per al Bé Comú és imprescindible per a aconseguir una societat més justa, més responsable, més igualitària, més respectuosa i molt més humanitzada.

L’AVEBC no és més que la confluència de persones amb inquietuts socials, involucrades i compromeses amb la idea que un canvi en els paradigmes actuals de l'economia, no solament és possible, sinó que és necessari.

 

QUINA TASCA DESENVOLUPEM AL COL·LAB?

Volem promoure la cultura de l'Economia del Bé Comú en els nous projectes d'empreses que s'estan desenvolupant, aportant la nostra matriu, eines i experiències, basades en els valors de la dignitat humana, la solidaritat, la sostenibilitat ecològica, la justícia social i la transparència.

 

QUIN ÉS L' OBJECTIU SOCIAL QUE VOLEM COMPLIR? 

Implantar i desenvolupar una vertadera economia sostenible que servisca per al bé dels ciutadans i ciutadanes, convertint-se en una palanca de canvi a nivell econòmic, polític i social.

Ens encarreguem de recolzar als projectes en disseny i planificació estratègica conforme als valors de lEBC.

 

REAS País Valencià
REAS País Valencià és una xarxa de iniciatives sense ànim de lucre que treballen per a l’impuls de l’economia solidària. Addicionalment a una . . .
+
x

REAS País Valencià és una xarxa de iniciatives sense ànim de lucre que treballen per a l’impuls de l’economia solidària. Addicionalment a una serie de principis i enfocaments alternatius front al funcionament de l’economia capitalista, proposem iniciatives pràctiques en tots els àmbits del cicle econòmic, col·locant a les persones en el centre i com a objectiu de la seua activitat.

QUINA TASCA DESEMVOLUPEM AL COL·LAB?

L’aportació de REAS País Valencià al projecte Col·lab se centra en el disseny estratègic dels projectes des d’una perspectiva basada en valors, entenent la seua sostenibilitat com un equilibri entre els seus resultats econòmics i el seu impacte social i ambiental.

QUIN ÉS L'OBJECTIU SOCIAL QUE VOLEM COMPLIR?

Volem utilitzar l’economia com una eina per a la transformació social i construir així una societat centrada en la sostenibilitat de la vida.

 

Itbook
Editorial que desenvolupa revolucionàries aplicacions educatives per a fomentar l’aprenentatge de manera entretinguda, mòbil i interactiva. E . . .
+
x

Editorial que desenvolupa revolucionàries aplicacions educatives per a fomentar l'aprenentatge de manera entretinguda, mòbil i interactiva. Ens inspira el model d'innovació pedagògica que empra la gamificació per a millorar la motivació i el rendiment dels alumnes amb més dificultats. Hui en dia som un experimentat equip de programadors, comunicadors i dissenyadors multimèdia.

QUINA TASCA DESENVOLUPEM AL COL·LAB?

Itbook participa en el Col•lab per a ajudar als equips i projectes amb els conceptes relacionats amb el desenvolupament, la usabilitat i la innovació pedagògica.

QUIN ÉS L'OBJECTIU QUE VOLEM COMPLIR? 

Volem contribuir a reduir la bretxa social desenvolupant tecnologia educativa econòmicament accessible i adaptada a les necessitats individuals de cada alumne.

 

Felidarity
Som una empresa social des de la qual es dissenyen, desenvolupen i integren propostes en ètica i responsabilitat social que generen impacte positiu e . . .
+
x

Som una empresa social des de la qual es dissenyen, desenvolupen i integren propostes en ètica i responsabilitat social que generen impacte positiu en els stakeholders. Basem el nostre treball en el desenvolupament de les 3C: CONEIX els teus valors, COMPARTEIX els teus compromisos, CONNECTA amb els teus stakeholders. A partir d'aquesta metodologia, tangilitzem la proposta ètica de l'organització amb una visió de producte.

QUINA TASCA DESENVOLUPEM AL COL·LAB?

Integrarem estratègicament i operativitzarem la proposta ètica i polítiques de RSE dels projectes del Col.lab per a millorar la seua sostenibilitat.

QUIN ÉS L'OBJECTIU QUE VOLEM COMPLIR? 

Tenim com a objectiu construir empreses i organitzacions en les quals els valors ètics estiguen presents de manera quotidiana per a millorar la vida de les persones.

 

EnClau
EnClau, Red per al finançament alternatiu, agrupa a ONG’s amb la voluntat de: Promoure el finançament ètic i responsable, sensibilitzar i forma . . .
+
x

EnClau, Red per al finançament alternatiu, agrupa a ONG’s amb la voluntat de: Promoure el finançament ètic i responsable, sensibilitzar i formar a la ciutadania sobre el finançament alternatiu i solidari, generar alternatives de finançament per a projectes de desenvolupament socioeconòmic, tant en el Nord com en el Sud; i impulsar instruments financers d'estalvi i inversió, ètics i solidaris.

QUINA TASCA DESENVOLUPEM AL COL·LAB?

Volem promoure en el Col·lab el finançament ètic i responsable dels projectes que l’integren i sensibilitzar i formar a la ciutadania en el finançament alternatiu i solidària.

QUIN ÉS L'OBJECTIU QUE VOLEM COMPLIR?

Pretenem aconseguir un sistema socioeconòmic més just a través de la promoció de les finances alternatives, ètiques i solidàries.

 

Arima Consultors
En Arima Consultors som experts en l’acompanyament empresarial, la recerca de mercats i la recerca social. Treballem amb les empreses perquè ac . . .
+
x

En Arima Consultors som experts en l'acompanyament empresarial, la recerca de mercats i la recerca social. Treballem amb les empreses perquè aconsegueixen un creixement sostenible i col·laborem amb ens públics, afavorint el desenvolupament econòmic, social i la participació ciutadana. Comptem amb un equip multidisciplinari, constituït per professionals formats a diverses àrees de gestió empresarial, matemàtiques i ciències socials.

QUINA TASCA DESENVOLUPEM AL COL·LAB?

Contribuïm amb el Col·lab mentoritzant als projectes a l'àrea d'Equips i Governança. Els guiem en el procés de creació d'un equip de treball, en la seva organització i lideratge, des d'una perspectiva de valors, igualtat i diversitat.

QUIN ÉS L'OBJECTIU SOCIAL QUE VOLEM COMPLIR?

El nostre objectiu és participar en el desenvolupament de projectes d'innovació social per aconseguir que es converteixin en una realitat per a la nostra ciutat.

Alias Group
Som un equip de persones amb més de 20 anys d’experiència que treballem amb il·lusió en allò que creiem, en l’àmbit públic i privat . . .
+
x

Som un equip de persones amb més de 20 anys d'experiència que treballem amb il·lusió en allò que creiem, en l'àmbit públic i privat, promovent l’emprenedoria i la innovació en pro d'un desenvolupament sostenible i equitatiu. Desenvolupem projectes a nivell local, regional i internacional amb molta involucració i excel·lents resultats.

QUINA TASCA DESENVOLUPEM AL COL·LAB? 

Ajudarem a transformar les idees en resultats, a posar en marxa els projectes, amb una una combinació de Visió – Valores – Lideratge – Pensament Estratègic i sobretot Acció, Aprenentatge i més Acció. Recolzarem el Disseny i Planificació Estratègica dels projectes i intentarem que convisquen les obligacions del dia a dia amb la visió de mitjà – llarg termini.


QUIN ÉS L'OBJECTIU SOCIAL QUE VOLEM COMPLIR? 

Estem convençuts que unint persones, talent, cooperació i energia emprenedora podem crear projectes i iniciatives d'impacte i valor que milloren el nostre entorn i el món.

 

CAPAZIA
Capazia és una acceleradora per a projectes emprenedors focalitzada en les àrees de diversitat funcional i persones en situació d’independèn . . .
+
x

Capazia és una acceleradora per a projectes emprenedors focalitzada en les àrees de diversitat funcional i persones en situació d'independència. Des de Capazia es recolzen iniciatives emprenedores liderades o colideradas per persones amb diversitat funcional, així com a startups que elaboren un producte o presten un servei destinat a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

QUINA TASCA DESENVOLUPEM AL COL·LAB?

Capazia aporta al Col·lab la seua expertise en l'àrea del foment de l’emprenedoria i els seus coneixements sobre com des de la diversitat es pot donar valor a un projecte emprenedor, enfortint-lo i fent-lo més rendible i eficient.

QUIN ÉS L'OBJECTIU SOCIAL QUE  VOLEM COMPLIR? 

El nostre principal objectiu és la millora de la qualitat de vida i la inclusió de les persones amb diversitat funcional.

 

 

 

Cada programa té una duració aproximada de 6 mesos i dues edicions anuals: la primera al maig i la segona a l’octubre.

Aproximadament 45 dies abans del començament de cada edició, s’obri un període de convocatòria pública perquè tot aquell que ho desitge puga presentar el seu projecte al nostre programa de Pre-acceleració, Acceleració o Scale Up. La fase de convocatòria pública té una duració aproximada de 30 dies.

Per a tota la informació al respecte accedeix a la nostra web,
però ací tens un breu resum dels 3 passos a seguir

01
Emplenar el formulari
d’aplicació quan la
convocatòria estiga activa.
02
A un dels apartats del
formulari d’aplicació hauràs
d’adjuntar en PDF nostre Model de
Resum Exacutiu.
03
Hauràs d’adjuntar un enllaç a un
video de presentació del teu
projecte que haurà de tindre una
duració màxima de 2 minuts.

Formulari

Vols que t’avisem quan obrim la pròxima convocatòria?

Emplena el següent formulari

Informació

Instruccions per a
presentar el teu projecte

En els mesos de setembre i març s’obrin convocatòries públiques per a poder presentar-te als nostres programes Col·lab.

En primer lloc, hauràs de decidir a quin programa Col·lab et presentaràs: Pre-acceleració, Acceleració o Scale Up. Si presentes la teua candidatura al programa d’Acceleració i considerem que el teu projecte no té un grau suficient de maduresa o desenvolupament, ens posarem en contacte amb tu convidant-te al fet que ho presentes al programa de Pre-acceleració. D’altra banda, si et presentes al programa Scale Up i pensem que hauries de reforçar més el teu model de negoci abans d’escalar-ho, també contactarem amb tu convidant-te al fet que ho presentes al programa d’Acceleració.

Per a presentar el teu projecte només has de seguir aquests 3 passos:

 1. Emplenar el formulari d’aplicació als nostres programes que podràs trobar al final d’aquesta pàgina (convocatòria actual finalitzada)
 2. En un dels apartats del formulari d’aplicació hauràs d’adjuntar el nostre Model de Resum Executiu, després d’emplenar tots els seus apartats. Pots descarregar una còpia editable del nostre Model de Resum Executiu prement ací . Per favor, no ens manes altres Business Pla o models de negoci que hages elaborat prèviament. El motiu pel qual només acceptem aquelles sol·licituds que adjunten el nostre propi Model de Resum Executiu és per a poder avaluar a tots els projectes en igualtat de condicions. No t’oblides d’adjuntar el Model de Resum Executiu en PDF (no en altres formats).
 3. En el formulari també hauràs d’adjuntar un enllaç a un vídeo de presentació del teu projecte. En aquest vídeo, que haurà de tindre una duració màxima de 2 minuts, deuràs:
 • explicar-nos quin és el problema o necessitat detectada
 • explicar quina és la solució que proposes
 • parlar breument de la persona o persones que esteu darrere del projecte emprenedor.

Pots pujar el teu vídeo a Youtube o Vimeo i incloure la URL en el formulari d’aplicació o inserir un enllaç de descàrrega de WeTransfer o una altra plataforma de transferència d’arxius. En el vídeo no valorarem les teues aptituds d’edició videogràfica o la seua qualitat artística, sinó la teua capacitat per a explicar-nos el teu projecte de forma resumida. Per favor, abans d’enviar-nos el teu vídeo assegura’t de que s’escolta amb la suficient claredat i nivell de volum.

Recorda que el termini per a presentar el teu projecte mitjançant convocatòria pública finalitza el 14 de abril de 2020 a les 23.59.

Després de finalitzar el període de convocatòria pública, els responsables de Col·lab revisarem totes les sol·licituds amb la finalitat de determinar quines candidatures presentades han seguit correctament els passos detallats anteriorment.

Durant el procés de revisió de sol·licituds és possible que ens posem en contacte amb tu per a ampliar informació sobre el teu projecte via email o per vídeo conferencia.

Tots els projectes que complisquen amb les condicions de participació passaran al procés de selecció, que tindrà dues fases:

Primera fase del procés de selecció

En aquesta primera fase, que és eliminatòria, un jurat format per personal de Las Naves puntuarà les candidatures correctament rebudes, analitzant el Resum executiu i el vídeo de presentació del projecte emprenedor, tenint en compte els següents criteris:

 • Impacte social i/o ambiental de la idea de negoci: màxim de 30 punts
 • Grau d’innovació de la solució proposada: màxim de 30 punts
 • Grau d’alineació del projecte emprenedor amb les àrees preferents contingudes en el punt 4 de les bases (pots consultar les àrees preferents en la secció de Preguntes freqüents de Col·lab): màxim de 30 punts
 • Presència de dones en els òrgans de direcció/decisió del projecte: màxim 20 punts
 • Grau de dedicació al projecte emprenedor per part de l’equip o la persona candidata: màxim 10 punts en Pre-acceleració, màxim de 20 punts en Acceleració i màxim de 30 punts en Scale Up.

La puntuació final de cada candidatura es calcularà com la suma de les puntuacions atorgades per cada persona del jurat dividides pel nombre total de persones que componguen aquesta comissió.

Durant aquesta primera fase, les candidatures que no superen

 • 70 punts en el cas de Pre-acceleració
 • 80 punts en el cas d’Acceleració
 • 90 punts en el cas de Scale Up

No passaran el primer tall.

Entre aquelles candidatures que superen la primera cort de puntuació mínima, es realitzarà una ordenació de major a menor puntuació. Un màxim de 30 candidatures –aquelles amb major puntuació– passaran a la segona fase del procés de selecció, duta a terme per part del Jurat.

La comissió d’avaluació d’aquesta primera fase estarà formada per, almenys, tres persones:

 • El Subdirector tècnic de Las Naves o la persona en qui aquest delegue
 • La persona responsable de Col·lab de Las Naves
 • Una persona experta en innovació i emprenedoria

Segona fase del procés de selecció

Aquelles 30 candidatures que, com a màxim, hagen superat la primera fase del procés de selecció, seran avaluades per un jurat professional compost per:

 • Quatre persones pertanyents a les hèlices de la innovació: el sector públic, el sector privat (ecosistema empresarial i emprenedor), l’acadèmia i la societat civil. Els membres d’aquest jurat seran designats per la Gerència de Las Naves.
 • La persona responsable dels programes Col·lab de Las Naves.

Cada integrant del jurat avaluarà les candidatures que hagen passat a aquesta segona fase del procés de selecció, analitzant el resum executiu i el vídeo de presentació del projecte emprenedor, en relació a les següents variables:

 • Coneixement de la necessitat i rellevància d’aquesta: màxim 20 punts
 • Coneixement de les característiques del públic objectiu: màxim 10 punts
 • Adequació de la solució a la necessitat que es pretén cobrir i elements diferencials respecte a la competència: màxim 10 punts
 • Grau d’innovació de la solució proposada: màxim 20 punts
 • Impacte social i/o ambiental: màxim 20 punts
 • Viabilitat econòmica: màxim 10 punts
 • Potencial d’escalabilitat de la idea: màxim 10 punts
 • L’equip (o emprenedor/a individual): experiència prèvia, formació i existència de diferents perfils: màxim 30 punts.
 • Valoració global del projecte a través del vídeo de presentació: màxim 20 punts.

La puntuació final de cada projecte es calcularà com la suma de les puntuacions atorgades per cada persona del jurat dividida pel nombre total de persones que el componguen.

Durant aquesta segona fase, les candidatures que no superen els 80 punts sobre 150 no passaran el segon tall i quedaran descartades.

Tots els aspectes relacionats amb el procés de selecció estan recollits en les bases de la convocatòria.

En finalitzar la segona fase del procés de selecció, una vegada puntuats tots els projectes, ens posarem en contacte amb totes les persones responsables dels mateixos per a comunicar-los el resultat del procés de selecció, tant si han sigut admeses com si no.

Els projectes avaluats seran ordenats de major a menor puntuació. Des de Las Naves es convidarà (en ordre descendent) als projectes amb més puntuació de cada convocatòria a participar en el programa al qual hagen aplicat, fins a esgotar les places disponibles en cada edició.

El nombre de places en cada programa Col·lab dependrà de la disponibilitat d’espai i de mitjans materials i personals assignats al programa.

No obstant això, en aquesta convocatòria es reservaran:

 • per a Pre-acceleració, un mínim de 3 places i un màxim de 9
 • per a Acceleració, un mínim de 2 places i un màxim de 7
 • per a Scale Up, un mínim de 2 places i un màxim de 6

La quantitat de projectes emprenedors que entren en els programes Col·lab a través de convocatòria pública no podran superar, en cap moment, el número de 15.

Si després de l’avaluació del jurat la teua candidatura no ha sigut seleccionada per al programa al qual et vas presentar, no et desanimes. Et recomanem que continues madurant i treballant la teua idea de negoci i la tornes a presentar a una edició posterior.

Per a resoldre qualsevol qüestió relacionada amb els programes Col·lab de promoció de l’emprenedoria innovadora, pots enviar-nos un email a collab@lasnaves.com, incloent la teua consulta, el teu nom i un número de telèfon de contacte.

Forma part de la primera acceleradora pública de València