Indústries Creatives i Culturals

Som un espai obert al públic i als agents locals que alimenten la comunitat innovadora, creativa i cultural made in València.

Des de Las Naves posem en valor la creació local, potenciem l’ecosistema creatiu i innovador de la ciutat i oferim formació especialitzada amb programes d’acompanyament per a empreses del sector de les indústries creatives i culturals.

Com a espai de trobada i col·laboració publicoprivada, fem brillar el valor latent d’empreses, artistes, autònoms, innovadors socials i actors culturals. Estimulem la demanda i el consum cultural, també entre les noves generacions, i fem partícip la ciutadania del fet creatiu a la ciutat de València.

Al centre d’innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, entenem la creativitat com a eina transversal per impulsar la innovació creuada i oberta entre entitats i organitzacions de diferents sectors; aprofitem els llenguatges expressius per connectar amb els públics a través de l’emoció.

Amplifiquem les últimes tendències en economia circular (moda sostenible, disseny amb impacte positiu) i creació digital (videojocs i arts visuals) buscant sempre la interacció del sector creatiu amb altres sectors estratègics de la ciutat. Tot, sense oblidar la comunicació, la publicitat o les plataformes digitals que també potenciem a través de diferents esdeveniments i trobades sectorials.

Les 4 grans àrees

Les quatre grans àrees de la programació de Las Naves 2023 d’indústries creatives i culturals són:

  • Moda sostenible: acollim el grup de treball Moda +Sostenible València i coorganitzem esdeveniments com Upcycling Festival, dedicat al reciclatge de roba usada i al consum responsable.
  • Disseny social: col·laborem amb ADCV i Pechakucha per a la divulgació del disseny social i inclusiu. També fem tàndem amb la Fundació del Disseny de la CV, el Consell del Disseny i l’Arxiu Valencià del Disseny.
  • Creativitat i publicitat: col·laborem amb el Col·legi de Publicitaris i RRPP de la CV i amb ComunitAd, l’Associació d’Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana.
  • Videojocs i animació: promovem el sector dels videojocs i l’animació a través del grup de desenvolupadors/es de València i esdeveniments com València Indie Summit, Global Game Jam i REPLAY.


Imatge corporativa de Indústries creatives i culturals de Las Naves

Programació

Formació i Esdeveniments

A calendar of events
2024Mai
DilDimDimDijDivDisDiu
1345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Notícies

Articles d’interés

Galeria

Vídeos d’Indústries Creatives i Culturals

X
25/05/2023
ICC | Pechakucha Night València 38ena edició
25/05/2023
EXPO | “Sobrepintar” de LUCE i Daniel Muñoz
02/12/2022
EXPO | GrowGreen sobre solucions basades en la natura
01/12/2022
EXPO | Francisca Hipólito sobre l’expo del projecte GrowGreen
25/11/2022
ICC | Pechakucha Night València 37ena edició
15/11/2022
ICC | II Dia de la Comunicació Eficaç de la Comunitat Valenciana
CARREGAR MÉS