Qui som

Som el centre d’innovació
social i urbana
de la ciutat
de València.

Som

Som el centre d’innovació social i urbana de la ciutat de València. Una entitat pública que depén de la Delegació d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València i que promou la innovació urbana i social posant a les persones en el centre de les nostres accions.

Donem suport al desenvolupament i la innovació per a aportar solucions a les necessitats reals de la ciutadania, enfortint les estructures econòmiques i socials del territori, treballant en l’economia del coneixement des de la innovació.

Som la forma del s. XXI de fer innovació, enfocada a les persones i orientada a millorar la seua vida.
Som la manera de projectar la innovació, més tangible i col·laborativa. Provada en llocs reals amb persones reals.
Som el lloc on la innovació és experiència. Una experiència oberta a València, de persones per a persones on qualsevol idea és escoltada i valorada.
Som València desenvolupant la innovació humanista. La ciutadania compartint una visió, desenvolupant una idea de ciutat més saludable, més sostenible, més emprenedora, més compartida.
Som persones innovant per a persones.

Som Las Naves.

Missió

La nostra missió és aprofitar totes les oportunitats del coneixement, de la creativitat, del talent, de la ciència, de la investigació, de la tecnologia, de les humanitats, etc. que ens ofereix la vida i, mitjançant la innovació “circular”, que comença i acaba en les persones, canalitzar-les per a retornar a la ciutadania solucions innovadores que milloren les seues vides.

Què fem?

  • Aprenem mitjançant l’impuls i desenvolupament de projectes d’innovació a la ciutat de València i el seu entorn.
  • Aprofitem les oportunitats de finançament europeu, obtenint recursos externs per al desenvolupament d’innovació a València.
  • Posicionem a València com a referència europea en matèria d’innovació orientada a missions de ciutat que milloren la vida de les persones.
  • Creem espais on experimentar, on provar, on poder equivocar-se i aprendre, on innovar, on créixer en coneixement.
  • Creem cultura i mirada innovadora a la ciutat de València.
  • Organitzem, promovem, participem i col·laborem en la realització d’esdeveniments relacionats amb la innovació, la cultura o la inclusió social.
  • Busquem aliances, teixim xarxes i connectem a diferents agents capaços de desplegar la innovació a través de les nostres Xarxes Connecta.
  • Comuniquem a la ciutadania de València el valor de la innovació per a la millora de les seues vides.
  • Impulsem un model integrador d’innovació basat en 4 hèlices: sector públic, sector privat, Acadèmia i societat civil.

Amb qui treballem?

Treballem la innovació comptant amb la implicació activa d’actors de les denominades “quatre hèlices”: sector públic, sector privat, sector acadèmic/investigador i societat civil.