Cartel del programa ¿De qué va esto de la Innovación Ciudadana?

Publicació “Qué es la innovación ciudadana Un panorama ilustrativo de experiencias y casos prácticos en el Estado español”

20 de juny de 2023
CATEGORIA:
Labs i Makers
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Si vols descarregar-te la publicació “Què és la innovació ciutadana Un panorama il·lustratiu d’experiències i casos pràctics en l’Estat espanyol”, prem ací.

Aquest informe és el resultat d’un procés d’investigació i treball col·lectiu desenvolupat entre febrer i maig de 2022, recollint casos i experiències el més diverses possibles quant a temàtiques, formats, agents promotors, procedència territorial, etc.

Desenvolupat des del Colaboratorio IC, un espai de trobada per a secundar i facilitar l’articulació de l’ecosistema d’Innovació Ciutadana a nivell estatal. Produït amb el suport de la Fundació Daniel i Nina Carasso i del Govern Basc a través del programa Bitartez. Realitzat per Patricia Horrillo, juntament amb Iranzu Guijarro i Ricardo Antón de ColaBoraBora Koop, i amb la col·laboració de nombrosos agents del propi ecosistema de la Innovació Ciutadana en la identificació de casos.

COMPARTEIX:
TW - FB