VOLVER ATRÁS

MAtchUP

Ver ficha

Las Naves premia el proyecto ‘Biblioteca plenamente inclusiva’ en los Premios del Laboratorio de Cultura Inclusiva que promueve el centro de innovación.

Se iniciará próximamente en la biblioteca pública municipal Germana de Foix como proyecto piloto, con la intención de extenderse a otras bibliotecas municipales.

COORDINADOR:

Nombre

PRESUPUESTO

XXXXXX€

PERIODO DE EJECUCIÓN

Enero del 2019 – Marzo 2020

PROGRAMA

CONVOCATORIA

Enero del 2019 – Marzo 2020

PARTICIPANTES

Nombre

Cargo

Nombre

Cargo

Nombre

Cargo

Nombre

Cargo

Campanya Las Naves Brillen

El centre d’innovació Las Naves de l’Ajuntament de València ha llançat el projecte Las Naves Brillen, una iniciativa pionera en els edificis públics de la ciutat que convertirà el centre d’innovació en un referència en matèria de transició energètica, gràcies a la instal·lació d’una planta fotovoltaica en la seua teulada. El projecte ha comptat amb una campanya de difusió dirigida a tota la ciutadania, per a finançar de manera col·lectiva aquesta planta solar, impulsada juntament amb la cooperativa Ecooo.

‘Fes que València siga més sostenible‘ és el missatge principal que fa una crida a l’acció perquè la ciutadania participe en el primer finançament col·lectiu d’una planta solar a un edifici públic. València aspira a convertir-se d’ací a 2030 en una ciutat més sostenible, com marca l’estratègia Missions València 2030, i aquest projecte suma en aquest objectiu del que podeu trobar més informació ací.

La campanya, que ha sigut desenvolupada íntegrament a Las Naves, inclou diverses peces gràfiques i audiovisuals que estaran presents en el mobiliari urbà de la ciutat i xarxes socials.