Cartell anunciador del concurs de producció musical Music Hackaton de sonol·lab
Eventos Sono·lab

Sono·lab organitza el primer Music Hackaton de València

CATEGORIA:
Eventos Sono·lab
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
15/10/2022 10:00 - 20:00

Sono·lab organitza el primer Music Hackaton de València amb l’objectiu de donar visibilitat i donar suport a la creació musical entre les persones joves productores de música electrònica, a més de vertebrar i posar en relació a aquestes persones per a crear una xarxa i comunitat.

Sono·lab utilitza la innovació aplicada a la música a través d’eines emergents per a ajudar a tindre una ciutat més compartida, inclusiva i integradora com a marca Missions València 2030.

En què consisteix el Music Hackaton de Sono·lab?

Consisteix a ajuntar en un mateix espai, en aquest cas La Polivalent de Las Naves, a joves productors i productores de música electrònica perquè, amb els seus equips personals de producció, creen una peça musical de 3 minuts a partir d’una mostra de so de 10 segons que se’ls entregarà a tots els participants.

Amb les seues habilitats de producció i els seus equips personals de producció (Laptops, teclats Midi, etc.), hauran de produir aquesta peça en el temps impartit del Hackaton.

Al final d’aquest, cada participant presentarà davant el jurat el resultat del seu treball i exposarà els passos de la producció que ha dut a terme.

S’entregaran 3 premis de material de producció.

Termini d’inscripció:

Fins al 13 d’octubre de 2022.

Bases

Scheduled Eventos Sono·lab Sono·lab
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
15/10/2022 10:00 - 20:00