Eventos Sono·lab

II Music Hackathon de Sono·lab

CATEGORIA:
Eventos Sono·lab
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
03/06/2023 10:00 - 20:00

Sono·lab organitza el segon Music Hackathon de València amb l’objectiu de donar visibilitat i donar suport a la creació musical entre les persones productores de música electrònica, a més de vertebrar i posar en relació a aquestes persones per a crear una xarxa i comunitat.

Sono·lab utilitza la innovació aplicada a la música a través d’eines emergents per a ajudar a tindre una ciutat més compartida, inclusiva i integradora com a marca Missions València 2030.

En què consisteix el Music Hackathon de Sono·lab?

Consisteix a ajuntar en un mateix espai, La Polivalent de Las Naves, a productors i productores de música electrònica perquè, amb els seus equips personals de producció, creen una peça de música electrònica o experimental o art sonor de 3 minuts a partir d’una mostra de so de 10 segons que se’ls entregarà a tots els participants.

Amb les seues habilitats de producció i els seus equips de producció (Laptops, teclats Midi, etc.), hauran de produir aquesta peça en el temps impartit del Hackathon.

Al final d’aquest, cada participant presentarà davant el jurat el resultat del seu treball i exposarà els passos de la producció que ha dut a terme.

S’entregaran tres premis que consistiran en uns cascos BeyerDynamic 880 pro.

Termini d’inscripció:

Fins a l’1 de juny de 2023.

BASES.

INSCRIPCIONS.

Scheduled Eventos Sono·lab
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
03/06/2023 10:00 - 20:00