II Festival Sostenible Las Naves
Eventos ICC

II Festival Sostenible: vine a rebre la primavera amb un taller de cuina solar!

CATEGORIA:
Eventos ICC
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
26/03/2023 11:00 - 14:00

Amb la primavera, torna el Festival Sostenible de Las Naves, una iniciativa de Missió Climàtica València 2030.

Esta segona edició estarà dedicada a la missió d’adaptació i mitigació per fer front a la crisi climàtica. Per això, et donarem tips o consells per adaptar-te als canvis provocats per l’emergència climàtica i dedicarem un matí a saber-ho tot sobre una de les millors practiques de mitigació: l’energia solar.

Podràs conéixer de primera mà el projecte de Las Naves Brillen, la planta fotovoltaica instal·lada al terrat de Las Naves, el centre d’innovació de l’Ajuntament de València, finançada per una comunitat d’un centenar de veïns i veïnes.

També podràs participar al taller de cuina solar organitzat per Intiam: amb una parabòlica que concentra els rajos solars en un sol punt i pot arribar als 200º en una olla amb capacitat de fins a 10 litres. A més, no fa foc ni fum! Només bona energia 😉 Amb la cuina solar, farem una xocolatada popular!

Acabarem al migdia amb un concert de Las Petunias, —Elsa, Cecilia i Natalia—, per a presentar l’EP Nunca no he llorado carregat de cançons punk-pop iròniques i lletres sarcàstiques.

També hi haurà mercat agroecològic de Cistella Responsable, una iniciativa conjunta d’un grup de productors de l’Horta de València i del CEDAT (centre especial d’ocupació per a persones amb diversitat funcional) que facilita l’accés a aliments locals i de temporada.

Suma’t al Festival Sostenible i digues adéu a l’hivern!

#SostenibleFestLasNaves

Scheduled Eventos ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
26/03/2023 11:00 - 14:00