Las Naves programa una xarrada amb Mercadona Tech per a abordar pràctiques innovadores en organitzacions

27 de gener de 2021
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’esdeveniment forma part del projecte ‘Organizaciones de Futuro’ del centre d’innovació Las Naves, que fa un mapatge de filosofies i metodologies de treball innovadores.
  • L’entrevista a Fernando Díaz, CTO de Mercadona Tech, serà retransmesa en directe en el canal de Youtube de Las Naves.

El centre d’innovació Las Naves ofereix en la seua programació del pròxim dijous 28 de gener a les 17:00h la xarrada online ‘Mercadona Tech, organització lean i cultura d’equip àgil’. Aquest esdeveniment, que es retransmetrà en el canal de Youtube de Las Naves, s’emmarca en el projecte Organizaciones de Futuro que va iniciar la seua activitat l’any passat i que té per objectiu obrir un nou espai per a crear comunitat i conversar sobre noves realitats i pràctiques organitzacionals innovadores en empreses i institucions.

La directora de Las Naves, Marta Chillarón, ha assenyalat que “creguem que la transformació dels models productius, laborals i l’avanç imparable cap a les ‘noves economies’, ha d’afrontar-se des d’entitats més humanes, innovadores i d’impacte. D’ací ve que, des de Las Naves, apostem per visibilitzar aquestes noves realitats i pràctiques emergents amb aquest espai”.

Fernando Díaz, CTO de Mercadona Tech, explicarà com la cultura de la divisió que dirigeix (ecommerce de Mercadona) va nàixer de la filosofia agile i les metodologies lean i explicarà com han gestionat el seu creixement passant de 20 a 500 empleats en tres anys i quins desafiaments han trobat respecte de la seua cultura originària al llarg d’aquest temps, entre altres qüestions que sorgiran al llarg de l’entrevista.

Organizaciones de Futuro

És un projecte de Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València, l’objectiu del qual és contribuir a promoure i crear consciència entorn d’altres formes i mentalitat d’organització, lideratge i propostes de valor, clau per a innovar i actuar de forma més conscient en les organitzacions.

La web del projecte recull un repositori d’articles, bibliografia i casos d’empreses pioneres per a iniciar-se en aquestes pràctiques. Algunes de les temàtiques són les Organitzacions Teal, Sociocràcia 3.0, Open Organisation i Humanocràcia, entre altres.

Més informació: https://www.organizacionesdefuturo.es/

COMPARTEIX:
TW - FB