Las Naves celebra el Dia Mundial de l’Alimentació amb activitats per a tota la família

18 de octubre de 2021
CATEGORIA:
Agroalimentació
COMPARTEIX:
TW - FB

/ En el Dia Mundial de l’Alimentació Sostenible i de la Dona Rural Las Naves ha celebrat un esdeveniment amb tast de productes agroecològics, un taller per a conéixer el sucre que està darrere de la nostra dieta, una obra de teatre de la companyia FUNTUN sobre el drama de les freseras de Huelva i música per a tota la família de la mà de la banda de rock Ramonets.

/ La jornada ha sigut un èxit de participació completant l’aforament permés.

Hui, dissabte 16 d’octubre, el centre d’innovació Las Naves de l’Ajuntament de València ha celebrat el Dia Mundial de l’Alimentació Sostenible i de la Dona Rural. Una celebració que s’emmarca dins del treball en agroalimentació que realitza alineat amb l’estratègia d’innovació Missions València 2030. Aquesta estratègia pretén que València siga una ciutat més saludable, sostenible, compartida i emprenedora.

Marta Chillarón, directora de Las Naves, ha destacat la “forta aposta que des de Las Naves es fa en el sector de l’agroalimentació. Per això dies com hui són importants per a fer arribar a la ciutadania el nostre treball: com el realitzat en el projecte europeu ARCH i el paper de l’Horta i Albufera per a frenar el canvi climàtic, la posada en marxa de la Ecotira en Mercavalència, la nostra col·laboració en l’elaboració de menús sostenibles escolars, o la posada en marxa d’iniciatives empresarials sostenibles d’agroalimentàries, com les que hem conegut hui d’Agro·lab”.

Precisament, el programa Agro·lab ha sigut un de les protagonistes de la jornada, ja que algunes de les iniciatives agroalimentàries amb esperit d’innovació i sostenibilitat han realitzat un tast de productes locals i agroecològics per al públic assistent amb productes com a beguda de cacauet, snack de cacauet, formatge vegà, kimchi, gelatina vegana de poma esperiega i pesto de fenoll salvatge.

A més, s’ha realitzat un taller per a conéixer el sucre que està darrere de la nostra dieta, una obra de teatre de la companyia FUNTUN sobre la realitat que viuen les dones recol·lectores de maduixes de Huelva i música per a tota la família de la mà de la banda de rock Ramonets.

Missions València 2030

El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, d’un país o de tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

Gràcies a Missions València 2030 València s’ha situat a l’avantguarda europea de la innovació orientada a missions, havent sigut reconeguda per la Comissió Europea com una de les sis ciutats europees més innovadores en 2020 i aspirant a Capital Europea de la Innovació.

COMPARTEIX:
TW - FB