II Edició del Concurs de Vídeos “De major vull ser com…” dirigit a joves estudiants

1 de agost de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Com a novetat, el concurs lliurarà 2 premis en cadascuna de les 3 modalitats: Millor Guió, Millor Producció Audiovisual i Vídeo més Innovador en el contingut i plantejament de la temàtica proposta.
  • Els 6 premis repartiran 12.000 euros per a la adquisción de material tecnològic, científic i/o educatiu tant per a les persones o equips autors i els seus centres educatius.
  • El termini de presentació de vídeos és del 5 de novembre al 5 de desembre de 2018.

Las Naves i FISABIO convoquen la 2ª edició del concurs de videos “De major vull ser com…” dirigit a joves estudiants amb l’objectiu de visibilizar l’aportació de la dona a la la ciència, la tecnologia, la recerca, la innovació i la seua contribució al benestar de la ciutadania.

Les persones triades poden ser tant una dona o un col·lectiu de dones actual (que siga/n referent personal, comunitari, acadèmic, polític o professional en el seu entorn més proper), o històrica, rellevant pels seus descobriments o innovacions.

Modalitats i premis

Com a novetat, aquesta segona edició lliurarà 2 premis en cadascuna de les 3 modalitats que es descriuen a continuació:

Modalitat 1. Premi al Millor Guió.

– Categoria ESO i Cicle bàsic de FP

– Categoria Batxillerat i Cicle mitjà i Superior de FP

Modalitat 2. Premi a la Millor Producció Audiovisual

– Categoria ESO i Cicle bàsic de FP

– Categoria Batxillerat i Cicle mitjà i Superior de FP

Modalitat 3. Premi al Vídeo més Innovador en el contingut i plantejament de la temàtica proposta.

– Categoria ESO i Cicle bàsic de FP

– Categoria Batxillerat i Cicle mitjà i Superior de FP

Els 6 premis repartiran 12.000 euros en total entre els/les guanyadors/as i els seus centres educatius. Les persones o equips autors de cada vídeo guardonat rebran 1.000 € per a la compra de material tecnològic i/o educatiu; així com altres 1.000 euros per a la compra de material tecnològic i/o científic per al centre educatiu al que pertanyen.

Requisits

Podran presentar-se els alumnes/as que estiguen cursant estudis d’ESO, Batxillerat i FP en centres educatius de la Comunitat Valenciana.

La participació podrà ser individual o en grup, sent 5 el nombre de màxim de participants integrants per grup. Cada centre educatiu podrà presentar un màxim de 3 vídeos.

Formats

Els/as participants presentaran un audiovisual, gravat amb telèfon mòbil, tableta o càmera de vídeo, d’una durada màxima de 3 minuts, en llengua castellana o valenciana indistintament.

Els vídeos presentats no podran incloure el nom del seu autor o autora, centre al que pertanyen, ni altres dades o indicis de qualsevol tipus que permeten conèixer indirectament la identitat de les persones autores del mateix.

Termini de presentació

El termini d’enviament de propostes començarà el dia 5 de novembre i finalitzarà el dia 5 de desembre de 2018.

Durant eixe període, les persones interessades podran pujar el vídeo a la plataforma Movibeta gratuïtament i emplenar la informació sol·licitada. Així mateix, haurà de cumplimentar el document “Fitxa de sol·licitud de participació”, “Fitxa de Confidencialitat” i “Cessió de drets d’imatge” en la forma en la qual estableixen les bases del concurs.

Consulta tota la informació relativa al concurs ( objectius, criteris de valoració, característiques tècniques mínimes de qualitat, etc.) en les Bases del mateix.

Altres documents:

Bases del concurs

Annex I (Fitxa de Confidencialitat)

Annex II (Fitxa de Sol·licitud de Participació)

Annex III – A (fitxa cessió imatge-adults_FISABIO)

Annex III – B (fitxa cessió imatge-adults_LAS NAVES)

Annex IV – A (fitxa cessió imatge-menors_FISABIO)

Annex IV – B (fitxa cessió imatge-menors_LAS NAVES)

COMPARTEIX:
TW - FB