Grup de Treball Creació Digital Valenciana

17 de gener de 2018
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Impulsat en 2016 per Las Naves, el grup de treball de Creació Digital Valenciana es reuneix periòdicament per recolzar i fomentar el sector a València.
  • Fruit d’aquest temps de treball, s’ha consolidat el Cercle Dinamitzador del Videojoc Valencià.

El grup de treball de Creació Digital Valenciana ha aconseguit, des de la seua formació en 2016 gràcies a l’impuls de Las Naves, l’engegada de projectes de suport i foment del treball de professionals del sector a València, així com la coordinació entre agents i iniciatives, el posicionament del sector i la difusió d’informació d’interès per al sector: ajudes, convocatòries, notícies, etc.

Com a part del sector, a l’àrea del videojoc s’han engegat i impulsat accions com GameDevs Meetup, Parot Digital, Games & Symphonies, Global Game Jam, Student Games Jam, Prime Animation, etc. També s’ha encarregat la redacció del Llibre Blanc del Videojoc Valencià juntament amb l’Institut Valencià de la Cultura, que està elaborant l’Associació Espanyola d’empreses Productores i Desenvolupadores de Videojocs i Software d’Entreteniment.

Fruit d’aquest treball des de 2016, s’ha consolidat el Cercle Dinamitzador del Videojoc Valencià, un grup de treball dedicat específicament a convertir la indústria del videojoc valencià en un sector estratègic. Entre els seus objectius també està fomentar la creativitat, la competitivitat i la innovació en el sector; potenciar el diàleg obert i la cerca de sinergies entre les persones del sector i connectar a agents de l’àrea del videojoc amb empreses i professionals d’altres sectors complementaris o afins. Coneix més llegint el Circulo Videojoc Valencià – Manifest.

Consulta els temes tractats en l’última Reunión Cercle, celebrada el 12 de gener.

COMPARTEIX:
TW - FB