
GENTS | D’espais monetitzables a espais per a la vida
- La consultora d’innovació social transcendent Innuba, en col·laboració amb l’Observatori GENTS de Las Naves, va presentar l’any passat en Las Naves els resultats de l’informe de tendències «Lo que vendrá después».
- Escollim una de les seues tendències per reflexionar i imaginar futurs positius per habitar els espais.
El dimecres 27 de setembre tindrà lloc un nou esdeveniment de l’Observatori de Tendències Socials de Las Naves, GENTS. En aquesta ocasió l’anàlisi se centrarà en una de les tendències que ens va apuntar la consultora d’innovació social transcendent Innuba, en col·laboració amb l’Observatori GENTS de Las Naves, en el seu informe «Lo que vendrá después»: d’espais monetitzables a espais per a la vida el futur del treball. Aquesta tendència tracta de l’auge d’un estil de vida més sostenible, flexible, col·laboratiu i descentralitzat modifica la nostra manera de relacionar-nos i d’habitar els espais. Mons que semblaven oposats ara es combinen i mesclen: naturalesa-ciutat, viure-treballar, públic-privat.
Comptarem amb la conferència de Marta Román Rivas, geògrafa i consultora en Gea21 que ens farà reflexionar sobre com recuperar els carrers per a reteixir la societat. A continuació, diversos experts en arquitectura, espai urbà i interiorisme posaran en comú aquesta tendència. Se sumen a aquesta conversa Ignacio Marí Beneit, arquitecte i CEO & Founder de Superestudio; Pilar Díaz Rodríguez, arquitecta i cofundadora de Paisatge Transversal; Ana Ramón Pérez, membre de la Junta del CDICV, CEO i cofundadora d’Ana Ramón Estudio.
Si vols saber més sobre aquesta iniciativa:
- Descàrrega ací l’informe de tendències LQVD 2022
- Presentació de l’informe de tendències LQVD 2022 en Las Naves
La Missió Climàtica en la Capital Verda Europea 2024
Actualment València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, primera missió de l’estratègia d’innovació Missions València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 112 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres».
La Missió Climàtica és un dels quatre àmbits prioritaris del projecte de València, Capital Verda Europea 2024, juntament amb la millora de la infraestructura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i recuperació de l’espai públic, i l’alimentació saludable.