Cartell de la xerrada dins del prgeama Gents sobre espais monetitzables a espais per a la vida

L’Observatori de Tendències Socials GENTS de Las Naves debat sobre els espais urbans del futur

26 de setembre de 2023
CATEGORIA:
Tendències Socials
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB

El centre d’innovació de València acull demà a les 18h la jornada d’anàlisi: “D’espais monetitzables a espais de vida. Disseny d’espais i benestar”.

L’extensió del verd, la conversió en zona de vianants, els espais compartits… són algunes de les qüestions que tractarà aquesta trobada, emmarcada en l’observatori GENTS, el qual reflexiona sobre la ciutat del futur

Com ens relacionem en els espais públics?, quin paper té la tecnologia en el disseny urbà?, com volem que siguen les nostres ciutats en el futur?, què cal fer per a millorar la nostra qualitat de vida en l’espai que habitem? Aquestes i moltes altres preguntes es respondran demà 27 de setembre a les 18h en Las Naves.

L’Observatori de Tendències Socials de l’entitat, GENTS, ha organitzat una trobada de reflexió, que sota el títol “D’espais monetitzables a espais de vida. Disseny d’espais i benestar”, analitzarà una de les tendències que va destacar la consultora d’innovació social transcendent Innuba, en l’informe realitzat en col·laboració amb l’observatori GENTS de Las Naves, «Lo que vendrá después».

Aquesta tendència tracta de l’auge d’un estil de vida més sostenible, flexible, col·laboratiu i descentralitzat i com aquest modifica la nostra manera de relacionar-nos i d’habitar els espais. Mons que semblaven oposats ara es combinen i mesclen: naturalesa-ciutat, viure-treballar, públic-privat.

En la jornada participaran la geògrafa i consultora en Gea21, Marta Román Rivas, qui oferirà la conferència “Recuperar els carrers, reteixir la societat” i els arquitectes, Ignacio Marí, (Superestudio) i Pilar Díaz (Paisatge Transversal) i la interiorista Ana Ramón (Ana Ramón Estudio), membre també del Col·legi de Dissenyadors d’Interiors de la Comunitat Valenciana.

COMPARTEIX:
TW - FB