Genera Barri

11 de setembre de 2017
CATEGORIA:
Igualtat
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Amb el projecte pilot Genera Barri reunim a les persones que viuen en els barris de Favara, L’Hort de Senabre i La Creu Coberta de València per a identificar les desigualtats en aqueixos entorns urbans, prenent com a base l’experiència de les dones com a usuàries majoritàriament de l’espai públic.
  • A partir de les conclusions, volem promoure polítiques públiques en matèria d’urbanisme que milloren l’entorn social i urbà de València.

Les nostres ciutats han sigut dissenyades sense tenir en compte les característiques i necessitats de determinats grups socials que viuen en elles (dones, persones majors, menors o persones amb diversitat funcional). Amb el projecte Genera Barri volem evidenciar aqueixes diferents formes de viure un mateix espai: no ho viu igual una persona major que algú que porta el carret d’un nadó o una persona en cadira de rodes. Ni tan sols homes i dones viuen l’espai urbà de la mateixa manera.

L’urbanisme té un impacte real en la vida i benestar de la persones, fonamentalment perquè la seua configuració determina les relacions socials i l’accés als serveis. I és per açò que creiem en la necessitat d’introduir la perspectiva de gènere en l’urbanisme, ja que d’aquesta forma aconseguirem que l’espai públic siga inclusiu i en igualtat de condicions per a totes les persones.

Amb el projecte pilot Genera Barri reunim a les persones que viuen en els barris de Favara, L’Hort de Senabre i La Creu Coberta de València per a identificar les desigualtats en aqueixos entorns urbans, prenent com a base l’experiència de les dones com a usuàries majoritàriament de l’espai públic. D’aquesta forma, i a partir de les conclusions, volem promoure polítiques públiques en matèria d’urbanisme que milloren l’entorn social i urbà de València.

ACÍ POTS VORE LES ENTREVISTES DE GENERA BARRI

+info: http://www.generabarri.com

 

COMPARTEIX:
TW - FB