VLC_Vol

Amazing Up, l’empresa que està darrere del projecte VLC_Vol, és una startup de base tecnològica. Som un equip professional multidisciplinari on treballen titulats en enginyeria, disseny, comunicació, informàtica, turisme, audiovisuals.

El nostre projecte empresarial va arrancar en 2012 i va tindre la seua primera fita a l’octubre de 2014, amb el llançament de “Amazing City Castelló”, la primera aplicació de ludificació turística desenvolupada a Espanya. Des de llavors, no hem deixat de créixer i d’oferir solucions innovadores al sector turístic, del patrimoni i la cultura. Dins dels nostres desenvolupaments es troben diversos destinats a l’acció social.

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM AL COL·LAB?

El nostre projecte és una plataforma social tecnològica per a posar en contacte a persones amb necessitats especials amb voluntaris i voluntàries, a través d’associacions que ja vénen oferint els seus serveis a aquests col·lectius.

L’eina permetrà que la gestió d’aquests serveis de voluntariat siguen molt més eficients i flexibles incrementant, d’aquesta manera, les possibilitats i nombre de peticions de serveis de voluntariat que, hui dia, s’estan realitzant en les associacions de forma totalment manual.

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL/URBANO QUE VOLEM COMPLIR?

Les persones amb necessitats especials i, principalment, els seus familiars directes, tindran major tranquil·litat i flexibilitat a l’hora de demanar suport al col·lectiu de voluntaris que formen part d’una associació. Això permetrà un increment de la conciliació de les persones cuidadores i responsables de persones dependents.

Tot el procés estarà tutelat i mentoritzat per persones responsables de les associacions, perquè és un tema delicat. D’aquesta manera, cada servei de voluntariat a través de la plataforma haurà de ser validat per professionals qualificats de les associacions, evitant intrusisme i males pràctiques.