Veniboo

Veniboo està format per Joan i Jorge. Som enginyers de producte amb objectius professionals i personals similars. Els dos som ‘de ciutat’ i ens interessa la vida rural. Hem plantat a les nostres cases horts urbans, ens agrada eixir del caos de la gran ciutat i fer meditació. A nivell professional, volem sentir-nos part activa d’aquesta societat, aportant valor. 

Jorge s’ocupa de la part del disseny i procés, treballant de manera meticulosa i constant per a buscar la perfecció en la qualitat i producció. 

Joan s’encarrega de la part de gestió, I+D, compres i vendes. Valora el disseny i tracta amb comprador i client per a dur a terme el promés. 

Quina iniciativa emprenedora o projecte emprenedor estem desenvolupant en Col.lab? 

Veniboo té com a missió la millora de l’experiència de consum de fruita i verdura en la llar, a través de mobiliari creat específicament per a incrementar el seu grau de conservació i organització. Així mateix, estem creant un ecosistema de productes que promouen el consum saludable i sostenible. 

Quin és l’objectiu social o mediambiental que volem complir? 

En Veniboo, volem fomentar el consum del producte agrícola del nostre entorn i, també, conscienciar sobre l’alimentació sana per a tindre una vida més saludable. 

D’altra banda, si des de Veniboo aconseguim que augmente l’interés per fruites i vegetals, aconseguirem que les persones consumisquen productes que contaminen menys que altres aliments. 

En l’econòmic, treballem per la creació d’un producte totalment reutilitzable. En altres paraules, si deixa de ser útil per al client, pot retornar-lo, per a poder ser reciclat i fer altres productes o generar energia de biomassa.