Valua

Som Raúl Martínez, director d’Estudio Chuky i artista faller, i Xavi Serra, enginyer en Informática Industrial i activista cultural al món de les Falles. Som dos amants de l’art efímer que, des de l’experiència d’un estudi creatiu consolidat amb més d’una dècada d’experiència en el sector de la creativitat i les Falles i l’activisme cultural de més de 14 anys, es llancen a emprendre per a visibilizar les possibilitats d’un sector tradicional i tan arrelat en tota la Comunitat Valenciana, des de l’espai Malalt de Falles. 

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM A COL·LAB? 

Valua és un projecte pensat per oferir un servei 360 de producció, comercialització i promoció de serveis artístics a empreses, institucions i particulars. L’artista faller és capaç de realitzar tot tipus de creativitats, des de parcs temàtics, decoracions o creacions per a tot tipus d’esdeveniments, fins a figures personalitzades per a regals o produccions artístiques de gran nivell.  

Valua vol ser una eina de visibilització i potenciació de tot el sector creatiu artesanal valencià de cara al mercat local, nacional i internacional 

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL/URBANO QUE VOLEM COMPLIR? 

L’objectiu social que pretén Valua és la desestacionalització i modernització del sector artesanal efímer valencià, el qual té un potencial increïble i volem treballar per desenvolupar-lo. 

Més informació:  http://valuahub.com/