Umibots

Umibots, soluciones de movilidad robótica

Soc Clodo González, CEO d’Umibots, físic obstinat a “posar rodes a tot”, que pretén aconseguir aplicacions de mobilitat sostenibles, segures i eficients. 

Umibots està format per un equip de 8 emprenedors enamorats de la robòtica, el qual desenvolupa i fabrica solucions de robòtica mòbil en diversos àmbits, des de l’industrial fins a la mobilitat en el nostre dia a dia a les nostres ciutats.

 

Quina iniciativa emprenedora o projecte emprenedor estem desenvolupant en Col·lab? 

En Umibots desenvolupem solucions de robòtica industrial i de serveis que permeten automatitzar tasques i realitzar-les de forma més eficient.

Entre els projectes que estem desenvolupant, destaca MercatBot, una solució de robòtica mòbil autònoma d’aplicació en la logística d’última milla. Amb tan sols un clic, els nostres robots circularan per la ciutat de manera autònoma i et portaran al domicili la teua comanda, fent la teua vida més còmoda i el teu temps només teu. 

 

Quin és l’objectiu social o mediambiental que volem complir? 

Umibots ha nascut per a fer més còmoda la vida de les persones, a través de l’ús de la tecnologia, permetent-nos dedicar el nostre temps a allò que vulguem.

Al mateix temps, traslladem a sectors tradicionals aplicacions tecnològiques que milloren l’experiència dels seus clients, atraient noves generacions.

Finalment, el principal objectiu d’Umibots és aconseguir aportar solucions a les nostres ciutats que reduïsquen les emissions de CO2 provocades per la logística d’última milla, reduint la contaminació i els embossos, i aconseguint que els seus habitants gaudisquen del seu entorn.