Súper Abuelos en el Mundo

Pepe García, ‘El creatiu’. Súper Abuelos en el Mundo (SAM) naix a partir de la seua pròpia experiència com a jubilat des de 2021. Compta amb experiència a crear empreses en diferents àrees, com a telecomunicacions, importació i cuina saludable a domicili. 

Mireia Viader, ‘L’ordre de SAM’. Organitzadora professional, emprenedora, docent, especialitzada en coordinació, acompanyament i orientació psicopedagògica per a persones amb discapacitat intel·lectual. 

Ana Blasco, ‘L’artista de SAM’. Creativa, organitzada i docent en ceràmica artística en escoles superiors d’art i disseny, a València, Castelló i Alacant. Actualment, exerceix com a professora de ceràmica en un col·legi d’educació especial a Xest. 

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM EN COL·LAB?   

Amb Súper Abuelos en el Mundo, aconseguim que els jubilats i pensionistes tinguen uns ingressos extres, a través de treballs per compte propi, en els quals poden oferir la seua experiència i coneixements, sense que les seues pensions es vegen afectades. Per a aconseguir aquest objectiu, els posem en contacte amb persones o entitats interessades en les seues habilitats i experiències. 

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL O MEDIAMBIENTAL QUE VOLEM COMPLIR?   

Resolem, d’una forma innovadora, l’autosuficiència econòmica, així com els possibles problemes d’autoestima derivats de la ‘desconnexió’ que solen patir les persones pensionistes. La nostra labor se centra en proporcionar-los assistència personalitzada en tots els àmbits que necessiten: tecnològic, econòmic, fiscal i legal. En definitiva, som un lloc de referència on els nostres majors es converteixen en ‘Súper Abuelos’. 

 Les persones majors, si se senten empoderades, inspiren, a través dels seus actes, a unes altres i, especialment, als joves, al fet que actuen en totes les circumstàncies cuidant, respectant i preservant el medi ambient.