RH en positiu

En 2018, Alberto Heredia decideix fer un canvi professional i es posa a buscar una nova ocupació. De sobte s’adona d’una cosa en la qual no havia reparat prèviament: ens hem preparat tota la vida per a treballar, però no per a buscar treball.  Havent viscut el procés en primera persona, dóna amb la idea del projecte: ‘Fer la cerca d’ocupació molt més fàcil!’

En 2019, s’uneix al projecte Paula Heredia, professional de Recursos Humans i experta en Selecció de Personal, que sent plena vocació i passió pel talent i per les persones, aportant una visió molt més tècnica al projecte.

En 2020, és Lucía Navarro qui s’uneix a la família de RH en Positiu. Ella és el costat més creatiu d’aquesta startup, aportant la seua experiència en disseny gràfic, il·lustració, publicitat i màrqueting.

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM EN COL·LAB?  

Imagina que estàs buscant treball. Un dia, agafes el teu mòbil, obris una aplicació i, immediatament, veus totes les ofertes d’ocupació que tens al teu voltant. Presentes la teua candidatura, envies el teu currículum i en molt pocs minuts t’informen si has sigut acceptat per al procés… i et connecten per videoconferència amb la persona responsable de selecció d’aquesta empresa per a mantindre una entrevista de treball en directe.

I, així, amb totes les empreses que desitges, perquè pugues tindre diverses entrevistes en un sol matí, des de casa i només amb el teu telèfon mòbil. No seria això genial? Perquè això és només una xicoteta part del que proposa el projecte de RH en Positiu.

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL O MEDIAMBIENTAL QUE VOLEM COMPLIR?

El principal objectiu és que les persones que busquen treball ho troben, canviant completament la forma en la qual actualment busquem ocupació i millorant el procés per a fer-lo molt més àgil, humà i directe. Però, també, contribuir a reduir els milers de quilòmetres que fan totes les persones que busquen treball i facilitar el procés de digitalització en la cerca d’ocupació, fent que les tecnologies siguen més accessibles i usables per a totes les persones.

El futur que ens ve és molt digital i en Rh en Positiu volem que, també, siga més humà.

WEB: https://rhenpositiu.es/