Redonution

Redonution, el Donut saludable y sostenible

Darrere de Redonution estem Coni i Claudia. Juntes aconseguim un bon equilibri i tenim molt clar el que volem: el benestar i la salut com una opció fàcil. Claudia creu que canviar la indústria de l’ultraprocessat és possible i Coni pensa que cuidar a les persones continua sent allò més important. La nostra premissa: menjar real, canvi real.

Quina iniciativa emprenedora o projecte emprenedor estem desenvolupant en Col·lab? 

Redonution és una startup amb la missió d’oferir menjar real sense posar en risc la nostra salut. Reformulem un producte ultraprocessat, el Dònut, transformant-lo en un bon processat, de manera ètica i sostenible. Amb ingredients nets que no contenen glútens, farines refinades ni sucres afegits.

Volem ser el Complement X, el balanç entre el plaer i allò saludable, el que pren presència un diumenge en família o un dissabte de pel·li i manta. En l’estoneta després de fer esport o en els desdejunis per a disfrutar. Perquè totes les persones gaudisquen, sense importar on es troben en el seu viatge de benestar. 

 

Quin és l’objectiu social o mediambiental que volem complir? 

Persones més sanes construeixen societats més sanes. Per tant, l’objectiu que perseguim és cuidar de la salut de les persones promovent el seu benestar i inspirant actituds saludables. A més, Redonution té una inquietud: col·laborar amb projectes socials.

Aquest impacte positiu en la salut és essencial per a un desenvolupament sostenible i un planeta més sa. Les nostres activitats van enfocades a un impacte 0, intentant reduir al màxim la nostra petjada ecològica.