RECICLADERA

Som Recicladera, un equip format per emprenedors addictes al reciclatge; José, expert en reciclatge i sostenibilitat; Fernanda, creativa i experta en sostenibilitat; i Joan, inquiet i tecnològic.

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM EN EL COL·LAB?

Recicladera desenvolupa serveis d’incentiu al reciclatge. Oferim solucions eficients per a un desenvolupament sostenible en l’àmbit de la restauració. Treballem amb empreses interessades en bones pràctiques “zero waste” (residu zero) i en l’economia circular, donant a conéixer les empreses que realitzen aquestes bones pràctiques i fent costat a les empreses que es vulguen adherir a aquest model.

D’aquesta forma, Recicladera dona suport en la correcta separació de residus, a evitar el desaprofitament alimentari i a donar una segona vida als residus generats a través del compostatge.

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL/URBANO QUE VOLEM COMPLIR?

En adonar-nos de l’enorme quantitat de residus que produïm diàriament volem minimitzar el nostre impacte i la nostra petjada ecològica. Per a això, busquem millorar la nostra pràctica de reciclatge per a aconseguir un model de Ciutat Sostenible.