PAZ Cycling

Som Mónica i Sam, dos apassionats del ciclisme l’objectiu del qual és fer accessible la bicicleta per a totes les persones, així com oferir productes i serveis relacionats amb aquest esport concordes als nostres valors: el veganisme, la sostenibilitat, la igualtat i, en definitiva, el respecte.

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM EN EL COL·LAB?

En PAZ Cycling dissenyem, produïm i venem roba de ciclisme. Els nostres productes i filosofia empresarial són únics en el mercat perquè volem crear productes que siguen els més sostenibles possible en tots els sentits. Fabriquem mallots ecològics fets de materials sostenibles i vegans, entre altres el bambú, el cotó orgànic i el cànem, i investiguem l’ús de materials reciclats. També oferim altres accessoris i una gamma de roba casual. Som una marca d’estil de vida i el nostre objectiu és construir una comunitat de persones amb valors similars.

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL/URBÀ QUE VOLEM COMPLIR?

Amb el nostre projecte busquem fomentar el ciclisme com a esport i mètode de transport, així com el cicloturisme, la qual cosa és molt beneficiós tant per al benestar físic com mental.

A més, promoure l’ús de materials reciclats i sostenibles és un canvi positiu per al medi ambient i sensibilitza al client. Volem canviar la nostra manera de fer exercici, i crear consciència sobre l’impacte ambiental de les nostres decisions com a consumidors.