Organic Boosting

Som un equip multidisciplinari compromés amb la situació actual que ha posat en relleu les deficiències de les cadenes globals de subministrament d’aliments.

El nostre CEO, Borja Valero (gràcies al seu treball a nivell internacional) es va adonar de com els grans marcaven les regles.

 Tant els supermercats com els productors mitjans i xicotets estan en desavantatge a l’hora d’importar i exportar respecte a les grans cadenes globals. La nostra empresa compta amb eines que compensen aqueixa diferència de grandària i de pes industrial.

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM EN EL COL·LAB?

ORGANIC BOOSTING desenvolupa la plataforma d’exportació automatitzada per a supermercats a tot el món. La plataforma permet als productors ecològics locals vendre a nivell global i als supermercats, agrupar compres de diferents productors en un mateix contenidor.

Els supermercats, gràcies a la nostra plataforma, compren directament als productors sense passar per intermediaris i redueixen el seu cost de compra tant com és possible i a més aconseguim que els agricultors i productors cobren un preu just pels seus productes.

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL/URBANO QUE VOLEM COMPLIR?

ORGANIC BOOSTING vol democratitzar el consum de productes orgànics i convertir-los en un dret, no en un luxe.

Amb el nostre treball contribuïm a la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS)

 – Objectiu 3: La bona salut és essencial per al desenvolupament sostenible i els productes ecològics fomenten una alimentació saludable.

 – Objectiu 8: Treball decent i creixement econòmic. Aportem eines que ajuden el xicotet fabricador a exportar, superant barreres i facilitant processos. També ajuda a cadenes de supermercats més xicotetes i de països en desenvolupament a ampliar la seua gamma de productes.

 – Objectiu 13: Tant la producció com el consum de productes ecològics fa costat al clima.