Motion Academy

Motion Academy està sent desenvolupat per Carles Vera, Sergio Pascual i Santiago Quintanilla.

Carles porta practicant parkour/ADD i acrobàcia des de 2007 i calistenia des de 2012. És un apassionat del moviment i l’educació. És graduat en Ciències Polítiques i té un gran interés en la participació ciutadana, l’educació inclusiva i els projectes de cooperació internacional.

Sergio practica parkour/ADD des de 2010 i treballa educant a persones de totes les edats des de 2015.  És graduat en Psicologia i està especialitzat en la gestió d’emocions.

Santiago porta practicant parkour/ADD i acrobàcia des de 2010. L’apassiona la forma en la qual les persones es relacionen amb el seu entorn. Actualment, està cursant la carrera d’Arquitectura i desenvolupant treballs que relacionen l’entorn i la creativitat en els esports i l’educació.

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM EN COL·LAB? 

Motion Academy és una escola professional de parkour/ADD i moviment a València. La seua missió és potenciar el creixement personal i promoure un estil de vida lliure i conscient a través del descobriment i exploració de les capacitats naturals de les persones.

Hem creat una metodologia d’ensenyament innovador per a promoure el creixement i desenvolupament personal en totes les dimensions de la vida, és a dir, amb un enfocament holístic.

Aquest mètode pot resumir-se en una frase: ‘Beyond the Limits’ (‘Més enllà dels límits’). En Motion Academy, estem convençuts que les nostres barreres, abans que físiques, són mentals i emocionals i el nostre mètode permet superar-les, pas a pas, canviant la imatge que tenim de nosaltres mateixos i del món al nostre voltant.

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL O MEDIAMBIENTAL QUE VOLEM COMPLIR? 

En Motion Academy estem alineats amb els següents Objectius pel Desenvolupament Sostenible (ODS), per a generar un canvi positiu en la nostra societat:

–ODS 3 Salut i benestar: Promovent la salut i la millora de la qualitat de vida de les persones (especialment, de col·lectius en situació de vulnerabilitat), a través de l’art i esport urbans, així com hàbits de vida saludables

–ODS 4 Educació de qualitat: Unint una idea d’activitat física no competitiva i noves eines pedagògiques per a plantejar una proposta educativa capaç d’abordar les necessitats particulars de l’alumnat (de totes les edats) per igual.

–ODS 5 Igualtat de gènere: Abordant les desigualtats de gènere a partir de l’art, l’esport i l’educació, promovent la participació femenina en aquests àmbits i obrint espais i activitats inclusives.

–ODS 10 Reducció de les desigualtats: A través de la posada en marxa de programes per a persones en risc d’exclusió social.

WEB: https://motionacademy.es/