MONVITAL

MONVITAL naix amb la idea de crear elaboracions sanes i saludables, la base de les quals són els productes vegetals utilitzant un nou concepte per al disseny d’aliments que reunisca tradició i innovació. El sector en el qual iniciem l’activitat és el mercat de l’alimentació ecològica, sent els nostres canals de distribució a través de tendes d’alimentació ecològica, grups de consum, comprats de venda directa, empresa de restauració col·lectiva, restaurants amb alimentació saludable, etc.
 
QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM EN EL COL·LAB?
Fabriquem diferents elaborats, un d’ells són les postres refrigerades, tipus natilles o flam, sense lactora ni llet, sense ou, sense soia i sense gluten, amb baix contingut en sucre o sense sucre, i amb el valor afegit de produir-los amb ingredients d’origen ecològic.
 
D’altra banda, elaborem cremes de verdures, una línia de productes de temporada i Km 0 que aniran variant al llarg de l’any, en funció de la disponibilitat de les matèries primeres dels productors locals. Actualment disposem de Gaspatxo, Crema de Carbassó, Carabassa, Espinacs, Bròquil i Vichyssoise
 
Finalment, fabriquem salses i patés en conserva, elaborats amb ingredients 100% vegetals, tals com a Salsa Romesco, Pestos, Hummus, Babaganoush, etc..
 
QUIN ÉS L’OBJECTIU QUE VOLEM COMPLIR?
Amb el nostre projecte volem fomentar els canals curts de comercialització i contribuir a l’augment de consum de productes ecològics i de proximitat.
 
Els productes que elaborem van dirigits a persones amb intolerància o al·lèrgies a determinats aliments i aquelles que volen o han de seguir dietes especials. Hi ha estudis que demostren que en l’última dècada, les al·lèrgies i intoleràncies han augmentat en gran manera, sobretot les relacionades amb els làctics, cereals i ou.
 
Tots els nostres envasos són reciclables i som de les poques empreses (pot ser que l’única), que reutilitza part dels seus envasos, incentivant al consumidor, mitjançant una xicoteta contraprestació econòmica en retornar l’envàs, tal com es feia fa uns quants anys, amb el que minimitzem l’impacte ambiental dels nostres residus.
 
Som obrador 100% certificat ECO, per la qual cosa la totalitat dels ingredients utilitzats són ecològics, el 90% dels nostres proveïdors són productors locals i la major part dels ingredients utilitzats són de temporada.

IMG_2149