Llum

L’equip que lidera Llum està format per Boris, Melquiade i Juan Carlos. Treballem per a fer que la teua factura de la llum siga cada vegada més i més barata. 

Boris i Melquiade són enginyers de sistemes, han desenvolupat aplicacions i sistemes de gestió energètica i de pagaments, tant per al sector elèctric com per a la banca. Juan Carlos és una persona emprenedora que ha treballat com a representant de consultores d’energia i enginyeria.  

Quina iniciativa emprenedora o projecte emprenedor estem desenvolupant en Col·lab? 

Imagina que has instal·lat plaques solars en el sostre de la teua casa i vols aconseguir una millor compensació per l’electricitat que generen. Nosaltres desenvolupem Llum, la plataforma en el núvol basat en blockchain que et permet compartir amb els teus veïns l’electricitat que no consumeixes, rebre més per la teua energia i reduir la teua factura de la llum. 

Utilitzar Llum és més fàcil que realitzar una transferència bancària i tan senzill com fer un bizum. I, el millor: és segur i sense comissions.  

Quin és l’objectiu social o mediambiental que volem complir? 

La nostra voluntat és disminuir l’impacte de la pujada de la llum en la butxaca de famílies, pimes i ajuntaments. 

Des de Llum, treballem per a disminuir la pobresa energètica, facilitant als menys afavorits l’accés a la digitalització i la llum elèctrica, utilitzant fonts locals d’energia renovables que mitiguen la petjada de carboni del consum elèctric.