Kangu

Som Jose i Marc, un pare i un fill amb moltes ganes de treballar en l’àmbit social a través de la nostra empresa Kangu, dedicada al sector de l’assistència a domicili de persones. 

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM EN COL·LAB?

 La nostra empresa és una plataforma que s’encarrega de connectar a professionals de l’assistència a domicili amb les famílies que requereixen dels nostres serveis. 

En aquest sector en el qual ens trobem, Kangu treballa per a continuar desenvolupant l’estil de vida de la persona a la qual cuidarem. A més, abastem no sols el target de les persones majors, sinó que també oferim el servei de cura de xiquets i xiquetes i persones amb diversitat funcional. Aquests dos últims públics encara estan per explorar en el mercat de l’assistència a domicili. 

 QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL O MEDIAMBIENTAL QUE VOLEM COMPLIR?

 L’impacte que volem generar és el de continuar desenvolupant i facilitar la vida de les persones que confien en Kangu, amb l’objectiu d’evolucionar, al costat d’ells, a través de la nostra filosofia de l’assistència activa. En resum, treballem pel benestar de la societat futura. 

El nostre principal objectiu a nivell mediambiental, és continuar reduint de manera constant la nostra petjada de carboni, a través de múltiples accions que duem a terme des de la nostra empresa (en àmbits com la mobilitat o la gestió de proveïdors, entre altres).