It Takes a Bike

Som el col·lectiu AbikeRevolution i amb el nostre projecte “It Takes a Bike” elaborem un model socioeconòmic basat en el desenvolupament sostenible

Quin projecte desenvolupem en Col-lab?

El projecte It Takes a Bike és un model de desenvolupament sostenible basat en l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport. Dins del model desenvolupem dues activitats.

Horta Viva: És una col·laboració socioeconòmica entre els horts naturals, el comerç local i els consumidors, a través d’un model circular, en el qual cadascuna de les parts implicades, no sols obtenen beneficis, a més són part activa del procés. La connexió entre les parts es realitza a través de la bicicleta amb un servei de recollida i de lliurament.

Roadcycling: És una activitat autònoma 100% sostenible, a través de la bicicleta es busca canviar la nostra manera de viatjar i d’entendre el nostre entorn, utilitzant el paisatge com a recurs, oferint experiències a través de l’entorn rural de la Comunitat Valenciana.

Quin és l’objectiu social/urbà que volem complir?

El nostre objectiu és implementar un model concret i escalable de desenvolupament sostenible entre els barris de Natzaret i la Punta.

El nostre model ofereix una forma d’equilibri basada en la col·laboració de les persones que viuen en la zona d’influència, creant un objectiu comú que és tant social, com a urbà.