IntegrAzafat@s

Responsable del projecte Integrazafatas de Col·lab

Darrere d’Integrazafat@s Agència Inclusiva està Rosa, acompanyada d’un bon grup de persones amb Síndrome de Down i discapacitat intel·lectual de la Comunitat Valenciana i de Madrid, amb moltes ganes de convertir-se en subjectes actius de la societat i demostrar la seua perfecta capacitat per a treballar com a personal d’esdeveniments i congressos. 

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM EN COL·LAB?  

Integrazafat@s és una agència de contractació de personal d’assistència per a  esdeveniments i congressos que promou la integració laboral de persones amb Síndrome de Down i discapacitat intel·lectual en aquest tipus d’activitat, en igualtat de condicions respecte a l@s azafat@s sense discapacitat. 

Les persones que treballen per a Integrazafat@s estan plenament capacitades i qualificades per a exercir totes les funcions pròpies del rol d’hostesses, gràcies a la formació que reben (específica i adaptada) en matèria de protocol d’esdeveniments. 

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL O MEDIAMBIENTAL QUE VOLEM COMPLIR?  

El nostre objectiu és integrar laboralment a aquestes les persones amb Síndrome de Down i discapacitat intel·lectual en un sector laboral en el qual, fins ara, no havien tingut la presència que es mereixen, per tractar-se d’un món en el qual, tradicionalment, se li dona més importància a la imatge de les persones que a les seues capacitats. 

 Integrazafat@s trenca amb aquests estereotips i treballant perquè en aquesta societat importen més les capacitats que les discapacitats de les persones. 

 Som pioners i estem obrint el camí perquè, en uns anys, aquesta inclusió estiga totalment normalitzada. Ja ho va dir Teresa de Calcuta: “Jo sola no puc canviar el món, però sí que puc llançar una pedra a l’aigua que genere moltes ones”. 

A més de treballar en la inclusió laboral, ajudem a millorar la responsabilitat social de les empreses que ens contracten i al fet que complisquen amb part dels ODS de l’Agenda 2030, així com a la seua sostenibilitat, perquè la nostra gestió i serveis integren criteris sostenibles amb el medi ambient.