INMI

INMI és una iniciativa emprenedora valenciana amb ànima brasilera que treballa per un món sense fronteres. Som una startup social del sector travel tech, premiada en el Hackathon de Col·lab de 2019 i com a millor startup de de la segona edició del programa d’acceleració. 

Amb un equip multidisciplinari format per persones apassionades per la ciutat de València, som experts en negocis, disseny, relacions internacionals i desenvolupament web. Unim tecnologia, disseny i informació per a transformar l’experiència d’estudiar i viure en l’exterior. 

#Somosinmi, una nova manera de viure la teua experiència internacional: més fàcil, ràpida, sense paperassa i molt més econòmica. 

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM A COL·LAB? 

INMI és una plataforma digital all-in-one que sistematitza i viabilitza les etapes per les quals ha de passar una persona per a estudiar i viure en l’exterior. Hem passat per aquesta situació de primera mà i les nostres vivències ens han servit per a simplificar aquests processos que, en moltes ocasions, són realment complexos. Amb la finalitat de donar resposta a aquests reptes, hem desenvolupat una plataforma intuïtiva per a crear experiències internacionals més fàcils i accessibles a tots. 

Connectem persones usuàries amb una xarxa de professionals, a través d’un marketplace que té un ecosistema complet d’acompanyament, des de l’origen fins a la destinació. Gràcies a la nostra plataforma, les persones tenen lliure accés a recursos dinàmics per a traçar els seus objectius, notificacions i recursos centralitzats, tot perquè puguen estalviar temps, diners i despreocupar-se de la part burocràtica i, així, posar el focus en el que més importa: gaudir de la seua experiència internacional.  

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL/URBANO QUE VOLEM COMPLIR? 

INMI és una startup social que treballa per a impactar positivament en el món. Ens agradaria crear un planeta sense fronteres i estem convençuts que juntes i junts podem fer-ho.  

Els excedents de INMI s’inverteixen en projectes socials. És a dir, quan una persona utilitza els nostres serveis, contribueix directament al fet que persones en situacions complexes també puguen tindre l’experiència de viure i estudiar en un altre país. 

Treballem per a contribuir a la consecució dels següents Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS 2030) i a les Missions València 2030: 

  • Missió#CiudadCompartida: Reducció de desigualtats de tota índole 
  • ODS 10:Reduccióde les desigualtats 
  • ODS 11:Ciutatsi comunitats sostenibles i resilients 
  • ODS 17:Aliancesper a aconseguir els objectius 

Més info: https://www.somosinmi.com/