Hortbio Market

Responsable del projecte Hortbio Market

En el nostre equip som tres persones:

Reme: l’ànima i cor d’aquesta iniciativa emprenedora. Creadora d’emocions i minuciosa al mil·límetre. Apassionada de l’agricultura, del seu estudi i la seua investigació.

Joaquin: el germà major, amb una visió assossegada des de l’experiència que ens serveix com a orientació. Va conéixer Reme en l’EFA “la Malvesia” i des d’aqueix moment forma part de l’equip.

David: cervell de la iniciativa. Una fàbrica d’idees innovadores que llaura com a agricultor i empresari agrari, honest i pròxim.

 

Quina iniciativa emprenedora o projecte emprenedor estem desenvolupant en Col·lab? 

Hortbio Market és una solució de mercat o marketplace que connecta el sector de la distribució alimentària amb els agricultors, acurtant intermediaris i facilitant l’operativa de totes dues parts: comprador i venedor. Ofereix a l’agricultor una solució de promoció, de gestió, de venda i de logística; i al comercialitzador una major accessibilitat, diversitat i facilitat en les seues operacions.

En resum, Hortbio Market ofereix una solució física i digital per al productor i comercialitzador de productes ecològics.

 

Quin és l’objectiu social o mediambiental que volem complir? 

Hortbio Market naix amb l’objectiu de millorar de manera significativa la vida de l’agricultor. La nostra meta és millorar la seua renda agrària, fent que perceba un preu just pel seu producte, al mateix temps que incrementa el seu poder de negociació i la seua diversitat econòmica. D’una altra banda, el comprador tindrà una major accessibilitat i diversitat a productes bio en estar més disponibles.

Finalment, Hortbio Market té una vocació marcadament ecològica, i la nostra solució de mercat s’ha creat per a facilitar la comercialització de productors bio i també per a acompanyar a aquells productors que vulguen fer el pas cap a un model agrari més sostenible i ecològic, amb el medi ambient i en les seues pròpies vides.