Glissandoo

Onofre Gasent i Ximo Mompó són els fundadors de Glissandoo. Ambdós són   enginyers per la Universitat Politècnica de València i desenvolupen la seua tasca professional vinculada a la tecnologia, però també a la música, un fet determinant per arrancar el present projecte. Ximo ha sigut CTO en projectes emprenedors reconeguts, com Demium o Entrenar.me. Per altra banda, Onofre compta amb formació especialitzada en emprenedoria. 

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM A COL·LAB? 

Glissandoo és un SaaS (Software as a Service) especialment pensat i dissenyat per comunitats musicals: bandes de música, orquestra simfònica i corals, entre d’altres. El projecte sorgeix amb la missió de contribuir a la transformació digital i aportar valor desde la perspectiva tecnològica a un sector que encara es troba en una fase inicial de digitalització i que no ha incorporat les noves formes de treball al seu dia a dia. A través de Glissandoo, les persones encarregades de dirigir una agrupació musical obtenen una innovadora eina que els permet un estalvi de temps en gestió interna, a la vegada que som capaços de generar sentiment de comunitat i fomentar la participació dels músics i cantants. 

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL/URBÀ QUE VOLEM COMPLIR? 

L’objectiu de Glissandoo consisteix en impulsar i protegir les societats musicals que ens envolten mitjançant la tecnologia. En relació als objectius de desenvolupament sostenible marcats per les Nacions Unides, col·laborem amb els següents:  

  • ODS 8.9  D’aquí a 2030, elaborar i posar en pràctica polítiques encaminades a promoure un  turisme sostenible que creï llocs de treball i promogui la cultura i els productes locals  
  • ODS 11.4 Redoblar els esforços per a protegir i salvaguardar el patrimoni cultural i natural del món. 

Més info: https://glissandoo.com