ESUS

Francisco Soriano (“l’inventor”) i Juan José García (“l’economista”) som amics des de fa més de 10 anys. Fa un temps ens plantegem validar una idea esbossada per Francisco, en relació a la dificultat que tenen certs grups de persones a l’hora de moure’s en entorns urbans.

A aquesta idea s’uneix William Molina (“l’enginyer”) que s’integra en l’equip, arribant a convertir-se en una peça fonamental i eix central per al desenvolupament de la solució als problemes plantejats, creant el Electric SubUrban System (ESUS).

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM AL COL·LAB?

ESUS és una startup que té la missió d’oferir solucions de mobilitat sostenibles a les persones que viuen en ciutats, millorant la seua qualitat de vida i la seua relació amb un entorn més habitable i humanitzat.

Per a aconseguir aquest objectiu, hem desenvolupat un prototip de Vehicle de Mobilitat Personal (VMP) elèctric de tres rodes, amb alta capacitat de càrrega, estable i amb una maniobrabilitat no aplicada fins ara en aquesta mena de solucions de mobilitat.

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL/URBANO QUE VOLEM COMPLIR?

El nostre objectiu és arribar a col·lectius de famílies i persones usuàries que fins ara no estan utilitzant els Vehicles de Mobilitat Personal, perquè els que troben en el mercat no cobreixen les seues necessitats, havent d’usar vehicles de combustió o utilitzant altres alternatives de transport que no arriben a satisfer-los al cent per cent.

Una de les principals metes d’ESUS és la reducció d’un nombre important de reptes que s’estan produint, en l’actualitat, en les àrees urbanes: la massificació de vehicles que col·lapsen els carrers, la contaminació, els problemes d’aparcament i els accidents produïts per la incorrecta utilització d’altres vehicles de mobilitat personal.