Emplogreen

Sóc Belén, promotora i de moment única integrant del projecte. M’encanta la naturalesa i la vida en comunitat. El meu mantra és “El major perill per al planeta és la creença que algú més el salvarà”,  de Robert Swan.

En el meu temps lliure lidere Ecovalencia, una comunitat en Facebook en la qual es dóna visibilitat a esdeveniments, projectes, empreses i notícies relacionades amb l’ecologisme a València ciutat.

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM AL COL·LAB?

Segons Nacions Unides, economia verda és aquella que dóna lloc al millorament del benestar humà i igualtat social, mentre que es redueixen significativament els riscos mediambientals i l’escassetat ecològica.

El problema que he detectat és que a les empreses de l’economia verda tenen moltes dificultats per a atraure i retindre talent que compartisca valors mediambientals.

D’altra banda, per als demandants d’ocupació el problema és el mateix però al revés.

Emplogreen soluciona aqueix repte facilitant les connexions entre tots dos agents mitjançant una plataforma digital d’ocupació especialitzada en economia verda.

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL/URBANO QUE VOLEM COMPLIR?

L’objectiu d’Emplogreen, un projecte d’economia verda, és impulsar el desenvolupament sostenible.

Així mateix, volem mostrar a les persones conscienciades amb la problemàtica ecològica que poden treballar fent alguna cosa que els agrada i saben fer, sense deixar de costat els seus valors i inquietuds mediambientals.

Finalment, estimular les relacions entre empreses verdes i persones conscienciades contribuirà a la transició eco-social i el compliment dels objectius 2030 i 2050.