DUMCO

Som un equip multidisciplinari, format per professionals de diferents àmbits de l’empresa (desenvolupament de negoci, màrqueting i disseny), amb experiència dilatada en el desenvolupament de projectes i units per una consciència social sobre la necessitat de fer les ciutats més sostenibles. 

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM EN COL·LAB? 

DUMCO té l’ambició de desenvolupar una plataforma d’empreses per a la distribució de mercaderies a les ciutats d’una forma col·laborativa, millorant la seua competitivitat i la qualitat de vida de la ciutadania. 

Volem ser l’alternativa verda per a les solucions logístiques d’emmagatzematge, repartiment i recollida de mercaderies a les ciutats, integrant-nos com un agent logístic que ajude a evolucionar la cadena, a través de la gestió compartida d’espais i recursos. 

Creiem en la col·laboració de l’activitat logística com l’alternativa perquè les empreses evolucionen cap a un model més sostenible i participen en la transformació de les ciutats. 

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL/URBANO QUE VOLEM COMPLIR? 

El nostre objectiu és liderar la superació d’un sistema ineficient, social i ambientalment, a través de la co-creació d’un nou model logístic entre agents socials, públics i privats. 

Tenim el compromís d’aconseguir una ciutat sostenible, a través de la reducció del trànsit rodat de mercaderies i de les emissions de CO₂. Una ciutat compartida, que retorne a la ciutadania els espais públics, així com una ciutat resilient, que millore la competitivitat dels negocis locals i el comerç de proximitat. 

Amb aquests canvis pretenem ajudar les ciutats a fer front als objectius de desenvolupament sostenible, preparant a la ciutat per a futurs reptes i desafiaments.