Comedida

Responsable del projercte Comedida, menús saludables a domicilio

Soc Andrea, dietista, cuinera i la creadora de Comedida. 

Durant els meus anys passant consulta nutricional, vaig escoltar sovint les dificultats que tenien els meus pacients per a menjar sa: Què em faig? Què i quan compre? Ara com m’ho cuine? Així que, per a donar solució a totes aquestes necessitats dels meus clients, vaig decidir resoldre-les jo mateixa. 

Cristina, a més de la meua mare, va ser cuinera durant anys en cuines per a col·lectivitats i és la persona que s’encarrega d’organitzar la cuina i donar-li amor a cada recepta. 

Jorge és el nostre cervell digital. Ell és programador i té un sentit innat de storytelling. Coneix Comedida des dels inicis i, per aquest motiu, ha plasmat bé en el món en línia tots els valors d’aquesta iniciativa emprenedora, gràcies al seu hàbil maneig dels 0101010

 

Quina iniciativa emprenedora o projecte emprenedor estem desenvolupant en Col·lab? 

En Comedida dissenyem, cuinem i enviem menús saludables a domicili cada setmana a la ciutat de València. 

Pretenem facilitar el màxim possible la difícil tasca que és menjar de manera saludable hui dia, reduint al màxim l’impacte mediambiental. 

Treballem a través d’una subscripció setmanal que et planteja un menú diferent cada setmana, què es renova automàticament però et permet fer canvis de plats si ho desitges. D’aquesta manera saps que menjaràs sa, ric i equilibrat sense complicacions. 

 

Quin és l’objectiu social o mediambiental que volem complir? 

El nostre objectiu és acostar la cuina casolana, sana i amb productes de proximitat al major nombre de llars possible, facilitant-los aquesta tediosa tasca setmanal i dotant-los de major temps lliure per a dedicar-lo a allò que realment els agrada. Mentrestant, fomentem l’economia circular de la nostra zona. 

No obstant això, en Comedida teníem clar que no volíem fer-ho de qualsevol manera, així que treballem baix comanda, usem producte local i de temporada, envasem en recipients de vidre retornables i els nostres enviaments es realitzen mitjançant bicimissatgers. D’aquesta manera, realitzem el mínim impacte i residu possible. El nostre objectiu és clar: alliberar les llars de l’allau de plàstics d’un sol ús i desaprofitaments alimentosos que es generen cada dia, mentre mantenen una alimentació totalment equilibrada i saludable.