Cogniti

El meu nom és Sebastian Fagonde i soc l’impulsor de Cogniti, una idea que naix arran de diferents coincidències:  

  • Una necessitat personal de realitzar una activitat que impacte directament en la vida de les persones, amb un benefici real i directe. 
  •  Un suggeriment d’un total desconegut sobre com la tecnologia li quedava molt lluny i cada dia entenia menys. 
  •  L’arribada d’una pandèmia que va posar en evidència que, encara que som fràgils, si ens organitzem i empatitzem amb les altres persones i entenem les seues necessitats, podem fer grans coses. 

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM EN COL·LAB?

 Cogniti és una startup que naix per a fomentar la interacció, la comunicació i les connexions personals de la població adulta través de la digitalització. 

 El nostre objectiu és formar adults independents i autònoms que no necessiten dels seus familiars o parents per a manejar el seu mòbil, ordinador, utilitzar les apps més populars o realitzar tràmits en línia. 

 Per a aconseguir la nostra meta, oferim un servei d’educació i assessorament en línia, amb contingut adaptat perquè cada persona puga aprendre al seu ritme i segons les seues necessitats. 

 Cogniti és l’eina d’ensenyament digital per a adults que et manté independent i comunicat. Perquè estar actualitzat no té edat. 

 QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL O MEDIAMBIENTAL QUE VOLEM COMPLIR?

 A nivell social, els objectius principals són, d’una banda, disminuir la bretxa que existeix entre els adults i la tecnologia i, per un altre, generar un alt grau d’inclusió d’un sector que està molt desatés.  

De l’objectiu anterior es desprenen la col·laboració en la creació de comunitats més sostenibles, l’augment del benestar, l’educació i la salut en totes les etapes de la vida i el foment del teixit associatiu intergeneracional.