Broculy

Som Patricia, estudiant i emprenedora; i Aaron, inquiet i tecnològic.

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM AL COL·LAB?

Broculy és una eina per a posar solució al desaprofitament alimentari domèstic. Volem solucionar aquest problema amb una app que alerta a l’usuari quan una mica de la teua nevera està a punt de caducar.

Per exemple, uns dies abans que es faça malbé el filet, els ous, els iogurts, etc. que tens en la nevera, Broculy t’avisarà oferint-te de manera gratuïta una sèrie de receptes amb les quals podràs aprofitar aquests productes.

El nostre públic objectiu no sols són persones conscienciades amb el gran problema del desaprofitament alimentari, si no aquelles persones que realment pateixen el problema d’haver de tirar al fem quilos de menjar a final d’any.

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL/URBANO QUE VOLEM COMPLIR?

El nostre objectiu és ajudar a eliminar el desaprofitament d’aliments en l’àmbit domèstic, ja que en la nostra visió és fonamental per a crear un món Fam Zero i aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Per a així garantir modalitats de consum sostenibles, fent un ús més eficient de la terra i dels recursos hídrics amb impactes positius en el canvi climàtic i els mitjans de vida.