Bokaras

QUI SOM?

Som Vega Mora, Miriam Serna, Lucía Benlloch, Carla Altuna i Gema Aragó, alumnes i graduades en Ciència i Tecnologia dels Aliments i juntes formem Bokaras. La nostra formació sempre ens ha impulsat a apreciar el que ens dóna la terra i a buscar solucions per als problemes que se li presenten. Analitzant els problemes de la nostra ciutat ens trobem amb el Cacau del Collaret, una varietat de cacauets que tradicionalment, es cultivava en l’horta valenciana. No obstant això, actualment, és un cultiu en perill i per això el nostre projecte Bokaras cerca impulsar el seu cultiu amb la finalitat de recuperar-lo i de fer costat als agricultors valencians.

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM EN AGRO·LAB?

En Agro·lab estem desenvolupant el projecte Bokaras, una empresa en la qual partint del Cacau del Collaret, creem dos productes, un snack dolç i una beguda de cacauet.

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL O MEDIAMBIENTAL QUE VOLEM COMPLIR?

Amb aquest projecte esperem ajudar en la recuperació del cultiu del Cacau del Collaret, una varietat de cacauet cultivada tradicionalment en l’horta valenciana. Creiem en la importància de fer costat als agricultors i fomentar el cultiu responsable i el consum de productes de km zero.