Bioscore

Som Víctor Monzón (CEO) i María Santoro (COO), integrants de Bioscore, empresa enfocada en la sostenibilitat turística, que posa el focus als hotels. Comptem amb experiència i coneixement en el sector turístic i financer. Aquesta experiència ens ha permés formar un equip compromés i motivat amb el seu treball. Un dia, buscant en internet un hotel, pensem que volíem anar a un allotjament compromés amb la sostenibilitat i ens vam adonar que no existia un criteri de selecció en les agències de viatges en línia en aqueix sentit. Aquest problema havíem de solucionar-lo. 

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM EN COL·LAB? 

Bioscore és una plataforma web per a hotels amb una doble funcionalitat. D’una banda, avalua o “escoriza” el nivell de sostenibilitat d’un allotjament, assignant una icona que identifica, de manera clara i senzilla, el seu compromís mediambiental. Així, l’usuari final pot triar l’allotjament sobre la base de la seua sostenibilitat. Per un altre, ofereix un programari per a gestionar la informació no financera dels hotels, cobrint el cicle de reporting, així com de la informació de RSC, recopilant les dades de manera eficient i organitzada. 

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL/URBANO QUE VOLEM COMPLIR? 

Bioscore naix amb l’objectiu de democratitzar la sostenibilitat, oferint una solució tecnològica als problemes que, hui dia, constitueixen una barrera d’entrada per a la majoria d’hotels, tant nacionals com internacionals, que no pertanyen a grans companyies. 

Tenim la mirada posada, també, a la nostra ciutat, que ha demostrat ser capdavantera en política mediambiental. Per això, estem centrant part dels nostres esforços en “scorizar” el sector hoteler de València, perquè puga oferir un major compromís amb la sostenibilitat als seus turistes i ciutadans. 

Més info: https://ecoscore.es/