BIOagradables

BIOagradables, asociación ambiental

Mar Albarañez és educadora ambiental, estudiant de Biologia i part de l’equip de coordinació de BIOagradables. Pensa que la divulgació ambiental és un dels millors canals perquè a ciutadania puga comprendre què està passant al nostre voltant.

Vera Nikolova és biòloga, gestora ambiental i també forma part de l’equip de coordinació de BIOagradables. Creu fermament en l’educació i la sensibilització ambiental com una part important de la solució dels problemes ambientals de l’actualitat i que ens poden ajudar a frenar els efectes adversos del canvi climàtic. 

Isabel Mellinas Coperías és estudiant del Grau en Biologia i membre de l’equip de coordinació de BIOagradables. Apassionada per la biodiversitat i la seua conservació, pensa que l’educació ambiental és la clau per a protegir i posar en valor aquesta diversitat.

Quina iniciativa emprenedora o projecte emprenedor estem desenvolupant en Col·lab? 

BIOagradables és una associació ambiental que fomenta l’educació ambiental i la generació de ciència ciutadana mitjançant neteges de platja. Amb totes dues eines aconsegueixen arribar a la societat a través de l’acció, fomentant la sensibilització i la conscienciació. 

 

Quin és l’objectiu social o mediambiental que volem complir? 

Sensibilitzar i conscienciar a la ciutadania de la problemàtica actual que hi ha als nostres mars i oceans. Mitjançant les neteges de platja perseguim que les persones siguen conscients de primera mà de l’impacte del model de consum actual i què es pot fer per a frenar les seues conseqüències.

Volem que la ciutadania siga conscient de l’impacte de les activitats humanes, però volem fer-lo d’una manera agradable, per a no frustrar i que el camí cap a la sostenibilitat siga més suportable.