BeMariposa

Sóc Silvia Lizcano, el cor i ànima de Bemariposa. Des de sempre he tingut una connexió especial amb la naturalesa i crec fermament en què el nostre consum i producció responsable poden transformar l’economia.

Aporte més de 15 anys d’experiència professional en diferents sectors, en més de 30 països i en les àrees de desenvolupament de negoci, màrqueting i vendes.

A més, darrere de Bemariposa hi ha moltes persones col·laboradores que han sigut i estan sent claus per a arribar on volem arribar.

QUIN PROJECTE DESENVOLUPEM EN COL·LAB? 

Estic desenvolupant un portal en línia del ‘quart sector’ -iniciatives de triple balanç amb impacte social i mediambiental- que facilita la compra responsable de productes i serveis, tant al consumidor final com a empreses i altres organitzacions.

En Bemariposa seleccionem iniciatives que tenen la sostenibilitat en el seu ADN i la mateixa és present en totes les seues línies d’activitat. Aportem un sistema clar de visibilitat d’impacte social, mediambiental i econòmic.

QUIN ÉS L’OBJECTIU SOCIAL O MEDIAMBIENTAL QUE VOLEM COMPLIR? 

La nostra visió és transformar els nostres ecosistemes de consum i producció i generar impacte social i ambiental significatiu en l’economia.

Volem facilitar una major transparència dels mercats perquè les persones, tant a nivell individual, com a consumidores, o col·lectiu, des de les empreses, puguen prendre decisions de compra responsables i, així, generar un efecte papallona sostenible.

Vídeo: Per què som Bemariposa?

Web: https://www.bemariposa.com/