Accesscity

Sóc Virginia Real, dedicada, des de fa 13 anys, a l’urbanisme, la construcció i la promoció i sempre molt enfocada al servei de les persones. Quan vaig tindre als meus bessons, em vaig adonar que els entorns eren especialment limitants, perquè m’havia de desplaçar amb un carro doble en la meua població de residència. 

Aqueix va ser el punt d’inflexió que em va portar a passar a l’acció i donar solució, des del diagnòstic i l’anàlisi, als problemes d’accessibilitat de les poblacions, oferint el servei a les entitats locals, que són els agents precursors del canvi. Porte investigant i formant-me en aquesta matèria molt de temps. 

Quina iniciativa emprenedora o projecte emprenedor estem desenvolupant en Col·lab? 

El projecte Accesscity treballa per a facilitar la implantació de l’accessibilitat a les nostres ciutats. 

La nostra metodologia i analítica de dades està desenvolupada per a la creació d’entorns que beneficien a totes les persones, sense distinció. Pretenem desvincular l’accessibilitat de la discapacitat.  

(Pots veure un vídeo sobre el nostre enfocament ací: https://youtu.be/lflpR_Qa000 ). 

Quin és l’objectiu social o mediambiental que volem complir? 

El nostre objectiu social és que els agents polítics tinguen en compte l’accessibilitat com a eix transversal en totes les seues actuacions, així com contribuir al foment de la contractació de persones amb discapacitat.  En el cas concret de Accesscity, la fi és que el nostre equip cresca des de la diversitat i la inclusió.