Fotografía de los premiados en los Valencia Indie Awards del 2023

Oberta la convocatòria per a participar en els València Indie Awards 2024

25 de març de 2024
CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Els guardons s’emmarquen al València Indie Summit, l’esdeveniment que reunix desenvolupadores i desenvolupadors independents nacionals i internacionals a la nostra ciutat
  • Les persones interessades poden presentar el seu videojoc fins al 15 d’abril de 2024

Els València Indie Awards són els guardons que s’emmarquen al València Indie Summit, l’esdeveniment que reunix desenvolupadors independents espanyols i internacionals. Està organitzat per València Indie Summit, el centre d’Innovació Las Naves de l’Ajuntament de València; l’Asociación de Artistas y Desarrolladores de Videojuegos (ADEVI) i Napegames.

Este esdeveniment, així com els premis, formen part de la iniciativa València Game City amb la qual el consistori valencià vol consolidar i potenciar a la nostra ciutat com un hub líder en la indústria del videojoc i els esports.

Les persones que vulguen participar en els València Indie Awards poden presentar els seus projectes fins al 15 d’abril de 2024 com a data límit, i amb els següents requisits: El videojoc pot estar en qualsevol estat de desenvolupament (alfa, beta, demo, versió final) però ha de tindre almenys una compilació executable a computadora, consola o enllaç a AppStore o Google Play (preferiblement versions per a computadora PC/Windows) .

A més, el títol ha d’haver sigut publicat després del 15 de febrer de 2023 o estar encara en desenvolupament. No hi ha límit de pressupost de desenvolupament/empresa, ni nombre d’integrants. Els i les participants han d’enviar a través d’un enllaç un paquet de captures del títol i un altre enllaç amb les compilacions, en dos arxius .zip separats; també es recomana adjuntar un enllaç a un vídeo.

Els València Indie Awards premiaran diferents categories: Millor joc independent per a PC, Millor joc independent per a consola, Millor joc independent per a dispositius mòbils, Millor joc independent, Premi especial del públic, Millor art, Millor música i so, Millor narrativa, Millor disseny, Millor joc en desenvolupament i Millor joc creat a València.

Els videojocs triats es presentaran durant el València Indie Summit en Las Naves, en una exposició permanent del 16 al 18 de maig de 2024. I el lliurament de premis es realitzarà el dia 18 de maig.

Per a més informació sobre inscripcions, bases i condicions del concurs: Valencia Indie Summit 2024 – LAS NAVES

 

València Innovation Capital

L’estratègia València Innovation Capital de la regidoria d’Innovació de l’Ajuntament pretén fomentar una ciutat dinàmica, diversa i creativa que siga l’hub d’innovació tecnològica de referència del Mediterrani. Esta estratègia promou la col·laboració públic-privada, ser catalitzadora de l’ecosistema d’innovació i emprenedoria tecnològica de la ciutat i cerca generar ocupació de qualitat i d’alta qualificació a València.

La tecnologia és el com, i l’ésser humà és el perquè. València Innovation Capital aposta per resoldre els problemes reals de la ciutat amb una innovació pròxima que siga efectiva i tinga un impacte directe en la vida de les persones.

 

COMPARTEIX:
TW - FB