Logotipo de Indie Summit Valencia
Esdeveniments

Valencia Indie Summit 2024

CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
16/05/2024 - 18/05/2024
  • València Indie Summit torna un any més a Las Naves, també entitat organitzadora, convertit en un de les trobades més importants d’Espanya en desenvolupament de videojocs.
  • Hi haurà exposició de jocs, ponències, panell de llocs de treball, concert i els València Indie Awards.

Després de sis anys València Indie Summit s’ha consolidat com la més important trobada de la Comunitat Valenciana en desenvolupament de jocs i un dels més importants d’Espanya, servint de catalitzador de la indústria i atractiu per a projectes i empreses locals i internacionals.

La novetat d’enguany és que el dijous 16, paral·lelament a València Indie Summit, Las Naves acollirà també la primera edició de Game Audio Summit, una trobada dedicada al desenvolupament d’àudio per a videojocs.

En esta nova edició tornarem a reunir a la ciutat de València a desenvolupadors i desenvolupadores de videojocs independents nacionals i internacionals; també podran assistir tant els que seguixen fidelment les tendències del mercat com als que van pel seu compte en el que a finançament es referix.

Hi haurà dos dies dedicats a professionals del sector del videojoc —desenvolupadors i indústria respectivament— i un tercer dedicat al públic en general. Totes dues seccions amb xarrades, taules redones, exposicions de projectes, zona de networking i una taula de finançament i inversió. L’esdeveniment finalitzarà amb una gala de lliurament de premis, els “València Indie Awards”.

Valencia Indie Awards

Els premis València Indie Awards són el plat final de l’esdeveniment. Deu categories els premis de les quals són atorgats per un jurat
internacional d’experts i expertes en jocs independents, entre les quals es troben “Best Indie Game”, “Public Award”, “Best Art” i “Best Game from València”.

Les presentacions dels jocs es retransmetran en sistemes de streaming perquè el seu abast siga global.

L’assistència a l’esdeveniment és gratuïta però requerix inscripció prèvia

Més info: https://www.valenciaindiesummit.com/

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
16/05/2024 - 18/05/2024