Logotipo de Indie Summit Valencia
Esdeveniments

Valencia Indie Summit 2024

CATEGORIA:
Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
16/05/2024 - 18/05/2024
  • València Indie Summit torna un any més a Las Naves, també entitat organitzadora, convertit en un de les trobades més importants d’Espanya en desenvolupament de videojocs.
  • Hi haurà exposició de jocs, ponències, panell de llocs de treball, concert i els València Indie Awards.

Després de sis anys València Indie Summit s’ha consolidat com la més important trobada de la Comunitat Valenciana en desenvolupament de jocs i un dels més importants d’Espanya, servint de catalitzador de la indústria i atractiu per a projectes i empreses locals i internacionals.

La novetat d’enguany és que el dijous 16, paral·lelament a València Indie Summit, Las Naves acollirà també la primera edició de Game Audio Summit, una trobada dedicada al desenvolupament d’àudio per a videojocs.

Valencia Indie Awards

Els premis València Indie Awards són el plat final de l’esdeveniment. Deu categories els premis de les quals són atorgats per un jurat
internacional d’experts i expertes en jocs independents, entre les quals es troben “Best Indie Game”, “Public Award”, “Best Art” i “Best Game from València”.

Les presentacions dels jocs es retransmetran en sistemes de streaming perquè el seu abast siga global.

Les persones interessades a presentar els seus videojocs poden inscriure’s i consultar bases/condiciones en el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRAdF1Kw0XS29-gDU74Cq3_0L2WA62hyHtQh32lr2yf-Yfyg/viewform

 

desde hasta
Scheduled ical Google outlook Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
16/05/2024 - 18/05/2024