Ja tenim el 62% de la inversió de la planta fotovoltaica socialitzada!

24 de desembre de 2021
CATEGORIA:
Energia
Sostenibilitat
COMPARTEIX:
TW - FB

Hola! Hui escrivim aquesta entrada en el Blog de Las Naves Brillen per a explicar-vos com evoluciona la socialització de la planta fotovoltaica del projecte, i per a agrair a les persones que l’han secundat durant aquestes primeres setmanes.

Fins hui han participat 68 persones amb una mitjana de reserva de 738 €, aconseguint amb això el 62,81% de la socialització. És a dir, entorn d’uns 50.000 €.

Moltes gràcies a totes i cadascuna de les persones que ja heu donat suport al projecte!

En els pròxims mesos es preveu que s’execute i active la instal·lació, de manera que l’autoconsum fotovoltaic de Las Naves Brillen comence a generar energia quilòmetre zero en el primer trimestre de 2022.

Serà just en el moment de posada en marxa de la planta, en el qual ens posarem en contacte amb les persones que han fet la reserva per a formalitzar la seua participació. Fins llavors, ens podeu consultar-nos qualsevol dubte que tingueu i animar a altres persones a unir-se al projecte.

En participar en Las Naves Brillen estàs contribuïnt a fer de València una ciutat més sostenible, una ciutat millor per a viure.

COMPARTEIX:
TW - FB