XI Conferència biennal internacional d’Avaluació de Polítiques Públiques

27 de gener de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La XI Conferència comptarà amb representants de les principals xarxes professionals d’avaluació i amb algunes de les persones més destacades en el camp de l’avaluació a nivell nacional i internacional. Tota la informació de la Conferència en www.conferenciaevaluacion.com
  • En l’acte de clausura es farà lliurament de l’III Premi Internacional “Carlos Román” d’Avaluació de Polítiques Públiques.

El centre d’innovació Las Naves, de l’Ajuntament de València, acollirà el pròxim 24 de setembre la XI Conferència biennal internacional d’Avaluació de Polítiques Públiques. L’avaluació és una eina clau per a la millora contínua de les polítiques públiques, facilita l’adopció d’estratègies amb orientació a resultats i impactes i ajuda a optimitzar els processos de presa de decisions.

En el moment actual d’exigència de la societat civil de solucions públiques més eficaces, eficients i innovadores l’avaluació se situa com el canal més idoni per a donar resposta a aquestes demandes. A més l’avaluació contribueix a impulsar en major mesura la transparència, la rendició de comptes, la participació ciutadana i la nova governança.

L’interés per l’avaluació és creixent en els últims anys i resulta molt destacable l’important nombre d’avaluacions que ja es realitzen a l’any a Espanya. A tot això se sumen noves iniciatives que estan col·locant a l’avaluació com a peça imprescindible en la nova gestió d’allò públic, com ara projectes de lleis i agències autonòmiques d’avaluació, desenvolupament d’espais de formació en avaluació per al personal de l’administració pública i impuls de xarxes i laboratoris d’idees en matèria d’avaluació.

En aquesta edició que se celebrarà a Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València, s’aprofundirà en els reptes actuals per a la seua institucionalització, nous enfocaments i metodologies d’avaluació i casos pràctics d’avaluació aplicada sobre sistemes integrals d’avaluació i avaluació de resultats i impactes. Així mateix es realitzaran diversos tallers pràctics en matèria d’avaluació i big data, sistemes de certificació per a la persona professional de l’avaluació i eines per a l’avaluació.

La XI Conferència comptarà amb representants de les principals xarxes professionals d’avaluació i amb algunes de les persones més destacades en el camp de l’avaluació a nivell nacional i internacional, procedents de diverses universitats, administracions públiques i organismes internacionals. En l’acte de clausura es farà lliurament de l’III Premi Internacional “Carlos Román” d’Avaluació de Polítiques Públiques.

PROGRAMA

COMPARTEIX:
TW - FB