Xarrada OdF: Organitzacions a l’avantguarda de l’evolució

7 de desembre de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Xarrada amb el Dr. Marco A. Robledo sobre organitzacions a l’avantguarda de l’evolució, dins de les activitats del projecte Organizaciones de Futuro del centre d’innovació Las Naves.
  • Per a assistir online has de connectar-te a aquest link: https://zoom.us/j/98458296980

Estem davant un nou estadi d’evolució de la gestió i organització? Davant un entorn complex i incert, la falta de compromís i il·lusió de moltes persones en el seu context laboral i els reptes mediambientals i socials que ens concerneixen a tots, sembla que els models i premisses de gestió s’han quedat obsolets. És això així? Estem en un punt d’inflexió? Què pinta té el nou paradigma de gestió i organització? Conversem amb Marco A. Robledo que ja porta més de tres dècades investigant altres formes de gestió i advoca perquè construïm empreses i organitzacions conscients. Veurem què ens diuen les teories del management i organització, què no ens diuen, i què està passant en el terreny pràctic per a derivar noves premisses i teories per a orientar-nos.

Agenda

17.00 Obertura de la connexió, benvinguda i intro
17.10 – 17.40 Conversa amb Marco A. Robledo
17.40 – 18.10 Preguntes dels assistents
18.10 Tancament
18.15 Fi

Moderació: Mónica Expositor, Anaven Galletebeitia

Sobre Marco A. Robledo

Marco és Professor Titular i Director del Màster Universitari en direcció d’empreses (MBA) de la Universitat de les Illes Balears. Una bona part de la seua investigació està enfocada als nous paradigmes de gestió i des de fa anys estudia i treballa amb organitzacions que són més conscients, humanes i socialment responsables. Dedicació que va plasmar en una teoria integral de gestió en 2004 denominada 3D Management (o D3D en espanyol) i que ara més desenvolupada recull en el seu llibre recentment publicat “3D Management, an Integral Theory for Organisations in the Vanguard of Evolution” (2020) amb l’editorial acadèmica internacional Cambridge Scholars.

COMPARTEIX:
TW - FB